Menu

Maak kennis met Stan!

Na een succesvolle proefperiode is Stan begonnen als digitale AI jobcoach van PDZ Uitzendbureau, om jouw sollicitatieproces nóg soepeler te laten verlopen. Als eerste aanspreekpunt neemt hij contact op via WhatsApp om gegevens op te vragen en je voor te bereiden op het kennismakingsgesprek met een collega van de vestiging.
Lees meer

Maak kennis met het veelzijdige werk van een PDZ intercedent

In deze blogpost krijg je een kijkje in de wereld van onze intercedenten, die een essentiële rol spelen in het succes van PDZ. Wie kan ons hier beter over vertellen dan één van onze intercedenten. Maud van team Zorg neemt je mee.
Lees meer

Diversity Day 2023: Inspiratie en Gen Z in Focus

Hoe kan je inspelen op de wereld van GenZ? En hoe zetten wij als PDZ ons in voor diversiteit op de werkvloer? Lees het in deze blog.
Lees meer

Geen diploma? Dit zijn dé jobs!

Veel organisaties kijken verder dan een diploma. Zij vinden de ervaring die je opdoet in de praktijk belangrijk. Daarnaast kijken zij of jij bepaalde vaardigheden hebt of fysiek werk kunt doen. Ook jouw persoonlijkheid en motivatie zijn belangrijk. Benieuwd in welke beroepen jij aan de slag kunt?
Lees meer

10 tips voor jouw sollicitatiegesprek

Gefeliciteerd! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Je wilt natuurlijk dat jouw sollicitatiegesprek goed verloopt. Hoe pak je dat aan? Met deze tips helpen we je op weg!
Lees meer

De meest gestelde sollicitatievragen

Jij hebt je sollicitatiegesprek binnen, gefeliciteerd! Nu begint de voorbereiding. Het van te voren oefenen van sollicitatievragen helpt je om die vragen zelfverzekerd te beantwoorden. Maar wat zijn nou de meest gestelde sollicitatievragen?
Lees meer
Vorige
1 2 3

Op de hoogte blijven

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures aan de hand van jouw voorkeuren in je mailbox.

Snel aan het werk

Schrijf je online in en plan meteen je kennismakingsgesprek bij een vestiging van PDZ Uitzendbureau.

Sluiten