Menu

Duurzame inzetbaarheid

Wij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken. Nu en in de toekomst.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

PDZ Uitzendbureau besteedt veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze uitzendkrachten. Uitzendkrachten zijn duurzaam inzetbaar als zij:

  • vitaal zijn
  • met plezier hun werk doen
  • over de benodigde vaardigheden beschikken
  • zichzelf kunnen ontwikkelen

Hiervoor is het belangrijk dat de basis op orde is. Want zonder goede fysieke en psychische gezondheid kun je niet goed werken. En als je financiële problemen hebt of een taalachterstand, dan is het moeilijk om je te richten op je loopbaan en ontwikkeling. De duurzame inzetbaarheidsspecialisten van PDZ zetten zich hiervoor in!

Wij helpen uitzendkrachten te groeien naar een baan waar zij het gelukkigst van worden. Hier ben ik trots op en word ik zelf gelukkig van! Roos Wijngaard, DI-specialist

Duurzame inzetbaarheidsspecialisten

PDZ Uitzendbureau heeft op alle vestigingen een Duurzame Inzetbaarheidsspecialist in het team. Zij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken, nu en in de toekomst. Hoe doen wij dat? Door oprechte aandacht, luisteren naar wat onze uitzendkrachten nodig hebben en daar actie aan te koppelen. Ook gaan wij in gesprek met opdrachtgevers om te zorgen voor een fijne werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden. Duurzame inzetbaarheid is niet alleen van belang voor een uitzendkracht, maar zeker ook voor de opdrachtgever. Want een tevreden uitzendkracht presteert beter, is minder ziek en is bovenal ambassadeur van de organisatie.

Hoe zorg je voor aanstekelijk werkgeverschap? Besteed aandacht aan Duurzame Inzetbaarheid! Kim Kulderij, projectadviseur DI

Doorzaam

PDZ werkt samen met Doorzaam. Doorzaam, het fonds van de uitzendbranche, heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.

Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunt Doorzaam uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

PDZ & een leven lang ontwikkelen

Opleiden is een belangrijk thema binnen duurzame inzetbaarheid. PDZ stimuleert uitzendkrachten om zich een leven lang te blijven ontwikkelen. Dit doen we door cursussen en opleidingen te bieden. Maar leren vindt niet alleen plaats in de schoolbanken, ook op de werkplek. Blijven ontwikkelen kan op veel verschillende manieren. Denk aan het leren van digitale vaardigheden, een taal, specifieke vakkennis of sociale vaardigheden. Zo blijf je gelukkig in je werk, nu en in de toekomst.

Benieuwd wat dit betekent? Kandidaten van PDZ vertellen hun verhaal!

Hoe werk je aan je persoonlijke groei en ontwikkeling?

Zelfontplooiing, persoonlijke groei of persoonlijke ontwikkeling, jezelf ontwikkelen is erg belangrijk voor je privéleven en op de werkvloer. Hoe leer je jouw kwaliteiten nog beter benutten en hoe werk je aan je valkuilen?
Lees meer

Aan de slag via een uitzendbureau

Heb je nog niet helder welk beroep je in de toekomst wilt uitoefenen? Of wil jij je nog niet binden aan een organisatie? Ga dan werken voor een uitzendbureau.
Lees meer

Tips voor een online sollicitatiegesprek

Onze intercedenten gaan graag met je in gesprek. Plan nu een kennismakingsgesprek en kom langs bij één van de vestigingen van PDZ Uitzendbureau bij jou in de buurt!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5
Sluiten