Menu

Duurzame inzetbaarheid

Wij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken. Nu en in de toekomst.
  • Home
  • Duurzame inzetbaarheid

Wat is duurzame inzetbaarheid?

PDZ Uitzendbureau besteedt veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze uitzendkrachten. Uitzendkrachten zijn duurzaam inzetbaar als zij:

  • vitaal zijn
  • met plezier hun werk doen
  • over de benodigde vaardigheden beschikken
  • zichzelf kunnen ontwikkelen

Hiervoor is het belangrijk dat de basis op orde is. Want zonder goede fysieke en psychische gezondheid kun je niet goed werken. En als je financiële problemen hebt of een taalachterstand, dan is het moeilijk om je te richten op je loopbaan en ontwikkeling. De duurzame inzetbaarheidsspecialisten van PDZ zetten zich hiervoor in!

Wij helpen uitzendkrachten te groeien naar een baan waar zij het gelukkigst van worden. Hier ben ik trots op en word ik zelf gelukkig van! Roos Wijngaard, DI-specialist

Duurzame inzetbaarheidsspecialisten

PDZ Uitzendbureau heeft op alle vestigingen een Duurzame Inzetbaarheidsspecialist in het team. Zij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken, nu en in de toekomst. Hoe doen wij dat? Door oprechte aandacht, luisteren naar wat onze uitzendkrachten nodig hebben en daar actie aan te koppelen. Ook gaan wij in gesprek met opdrachtgevers om te zorgen voor een fijne werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden. Duurzame inzetbaarheid is niet alleen van belang voor een uitzendkracht, maar zeker ook voor de opdrachtgever. Want een tevreden uitzendkracht presteert beter, is minder ziek en is bovenal ambassadeur van de organisatie.

Hoe zorg je voor aanstekelijk werkgeverschap? Besteed aandacht aan Duurzame Inzetbaarheid! Kim Kulderij, projectadviseur DI

Doorzaam

PDZ werkt samen met Doorzaam. Doorzaam, het fonds van de uitzendbranche, heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.

Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunt Doorzaam uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

PDZ & een leven lang ontwikkelen

Opleiden is een belangrijk thema binnen duurzame inzetbaarheid. PDZ stimuleert uitzendkrachten om zich een leven lang te blijven ontwikkelen. Dit doen we door cursussen en opleidingen te bieden. Maar leren vindt niet alleen plaats in de schoolbanken, ook op de werkplek. Blijven ontwikkelen kan op veel verschillende manieren. Denk aan het leren van digitale vaardigheden, een taal, specifieke vakkennis of sociale vaardigheden. Zo blijf je gelukkig in je werk, nu en in de toekomst.

Benieuwd wat dit betekent? Kandidaten van PDZ vertellen hun verhaal!

Maza & PDZ delen het recept voor succes

PDZ Uitzendbureau en MAZA hebben in samenwerking met de Horeca Vakcollege een cursus ontwikkeld om werkzoekende om te scholen tot productiekok.
Lees meer

Ellen & PDZ gaan voor een leven lang ontwikkelen

Ellen is op 61 jarige leeftijd bezig met opleiding Helpende en werkt bij Evean. Ellen doet haar verhaal.
Lees meer

Melanie & PDZ zorgen voor ons samen

Melanie behaalde via PDZ haar zorgdiploma's Helpende en Helpende plus Extra. Haar droom? Aan de slag gaan als verpleegkundige in een ziekenhuis. Melanie deelt haar verhaal.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5
Sluiten