PDZ Uitzendbureau Zaandam

PDZ Uitzendbureau Zaandam
Rustenburg 104 1506 AZ Zaandam
Telefoonnummer: 075 6501065
075 6501095 voor vragen over je loonstrook
Emailadres: zaandam@pdz.nl

Wat voor vacatures bieden we in de regio Zaandam?

PDZ Uitzendbureau Zaandam is ruim 30 jaar geleden begonnen als eerste vestiging van PDZ en heeft inmiddels een groot netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Veel van onze klanten bieden werk in de voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Zaandam, waaronder Koog aan de Zaan, Oostzaan, Westzaan en Zaandijk.

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je cijfermatig onderlegd en goed met computers? Informeer dan naar vacatures als hoofd administratie.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, administratief medewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie.
We bieden meer vacatures in de regio Zaandam! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.


Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct op de vacature reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor jou aan het werk gaan.

Een baan in de regio Zaandam die bij je past

PDZ kijkt verder dan je opleidingen en werkervaring. We verbinden je met een baan in de regio Zaandam die bij je past. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. 

Je vindt ons in Zaandam

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Zaandam vind je aan de Rustenburg, in het centrum van Zaandam. Het team: Sophie Peijnenburg, Dirk ten Wolde, Thomas Kenter, Igor Hartmans, Roos wijngaard, Ramon de Graaf, Anieke Olszewski en Rijk den Ouden staan voor je klaar. 

Tijdelijke maatregel

i.v.m. het coronavirus

PDZ staat voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we je echt leren kennen en de juiste baan voor jou vinden. Het persoonlijk contact doen we uit voorzorg nu graag online. Via Skype, Facetime, Hangouts of WhatsApp kunnen we videobellen. Schrijf je in en we maken telefonisch of via videobellen kennis met je.

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken

Een vraag over je loonstrook of jaaropgave? 

Bel 075-6501095