Menu

PDZ uitzendbureau Wormerveer

Welkom bij PDZ Wormerveer! Vestiging Wormerveer kent de Zaanstreek op haar duimpje en heeft daarom altijd een geschikte baan voor jou. 

Welkom bij vestiging Wormerveer

Het team van Wormerveer helpt jou graag! Wil jij aan de slag in de administratie, horeca, logistiek, productie, retail, schoonmaak, techniek of zorg? Dankzij onze goede contacten met lokale werkgevers in Wormerveer en de rest van de Zaanstreek, hebben wij altijd interessante vacatures voor jou. 

Weet je nog niet helemaal wat jouw kwaliteiten zijn en in welke baan jij het meest tot je recht komt? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in! Hier bekijken we samen welke functies bij jou passen.

Praktische vragen
Ben je al aan het werk voor PDZ Wormerveer en heb je vragen over loonstroken, jaaropgaven, je contract of de wet- en regelgeving? Bekijk de antwoorden in onze FAQ, bel met onze collega’s op telefoonnummer 075-6501095 of mail naar 
midoffice@stan.nl en wij staan je graag te woord! 

Onze openingstijden

     
Maandag   8:30 tot 17:30
Dinsdag   8:30 tot 17:30
Woensdag   8:30 tot 17:30
Donderdag   8:30 tot 17:30
Vrijdag   8:30 tot 17:30
Zaterdag   gesloten
Zondag   gesloten

 

Kantoor PDZ Wormerveer

     

 

Marktstraat 75

   

1521 DX Wormerveer

 

075 6212221

 

wormerveer@pdz.nl

Ben je al aan het werk voor PDZ Wormerveer en heb je vragen over loonstroken, jaaropgaven, je contract of de wet- en regelgeving?

Bekijk de antwoorden in onze FAQ, bel met onze collega’s of mail ons en wij staan je graag te woord! 

Vind een baan die bij je past

Schrijf je in bij PDZ: laat je gegevens achter en je ontvangt snel een reactie. Of plan alvast een kennismakingsgesprek in. Wij zijn benieuwd wie jij bent. Dan verbinden wij jou met een baan die bij je past!

Schrijf je in

Vind personeel dat bij jouw bedrijf past

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij verbinden werknemers met werkgevers. Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!  

Vertel me meer

Sluiten