Over PDZ

Lokaal verbindend
PDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte werknemers uit de regio. Inmiddels hebben we een sterke positie in 12 werkgebieden en verbinden wij vanuit 13 vestigingen in Nederland werknemers met werkgevers. Dat doen we succesvol en efficiënt: PDZ Uitzendbureau kent geen vaste formules en processen, maar hanteert een flexibele en proactieve aanpak waar persoonlijk contact key is.

Beter worden van elkaar
Wij zijn ervan overtuigd dat ruimte voor groei en ontwikkeling niet alleen waardevol voor een werknemer is, maar juist ook voor de werkgever. Daarom biedt PDZ Uitzendbureau opleidingen en cursussen voor uitzendkrachten. Scholing vergroot niet alleen de kansen op de arbeidsmarkt, maar creëert ook meer plezier in het werk en binding met een baan en organisatie. En dát zorgt weer voor proactieve en gemotiveerde werknemers. Zo worden we beter van elkaar.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen
We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt en maak een afspraak. Direct een vacature aanmelden kan natuurlijk ook.

PDZ voor Werkgevers    PDZ voor Uitzendkrachten

Afspraak maken

Gerenommeerde speler in de uitzendmarkt

Maak een afspraak

Erkend door