Menu

Werken bij

KLM Catering Services

KLM Catering Services is de nummer één luchtvaartcateraar van Nederland. Als medewerker draag je hier direct aan bij. Ben je flexibel en pro-actief ingesteld, dan vind je in hun een ideale werkgever!

Over KCS

 • Soort bedrijf
  Grootste inflight cateraar van Nederland
 • Aantal medewerkers
  1300 medewerkers
 • Standplaats
  Schiphol

Waarom werken bij KCS?

 • Werken bij KCS
  Samenwerken met collega's binnen een afwisselende functie
 • Flexibele inzetbaarheid
  Ga fulltime of parttime aan de slag
 • Doorgroeimogelijkheden
  Intern doorgroeien of trainingen volgen via PDZ

Wist je dat...

 • KCS dagelijks meer dan 55.000 maaltijden serveert voor ruim 350 vluchten.
 • KCS direct werkt op basis van klantvraag, wat leidt tot een zeer efficiënt productietempo en minimale verspilling!
 • Je binnen KCS zowel fulltime als parttime aan de slag kan gaan binnen verschillende functies.
 • Het salaris met de toeslagen kan oplopen tot €21,60 bruto per uur!
 • Er bij KCS al veel uitzendkrachten zijn doorgegroeid tot o.a. teamleider en planner.

Over KCS

Bij KLM Catering Services wordt er gezorgd voor alles wat passagiers aan boord nodig hebben: van maaltijden en drankjes tot non-food producten. Het bedrijf heeft ruim tachtig jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardige inflight catering. Met ruim 1300 medewerkers zijn zij niet alleen de grootste inflight cateraar van Nederland, maar ook de nummer vijf in Europa. Dagelijks serveert KCS meer dan 55.000 maaltijden voor ruim 350 intercontinentale, Europese en cargovluchten. Met 82 cateringtrucks bedienen zij de vluchten van haar klanten. 

Samen kom je verder

KLM Catering Services streeft ernaar om de beste logistieke dienstverlener in de luchtvaartcatering te zijn. Zij zijn als bedrijf uniek in hun soort en divers in de samenstelling: "We doen het werk samen. We werken er samen aan om het werk voor iedereen aangenamer en beter te maken, waarbij iedereen invloed heeft op zijn eigen werk en mee kan denken over hoe het werken nog beter en prettiger kan".

De voertaal bij KLM Catering Services is veelal Nederlands, er werken mensen met meer dan 40 nationaliteiten, een echte smeltkroes van culturen.

Wens om door te groeien? Dat kan!

KLM Catering Services gelooft in korte communicatielijnen tussen werkvloer en management. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Ze bieden intern maar ook via PDZ verschillende trainingen aan om jou hierbij te helpen. Zo zijn er al veel uitzendkrachten doorgegroeid tot teamleider maar kan je uiteindelijk ook op een hele andere afdeling gaan werken; van planning tot HR of wellicht bij het servicecenter!

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures bij KCS. Hieronder vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzendbureau.

Geen geschikte vacature gevonden?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden! 

Ook aan de slag bij KCS? Bekijk snel alle openstaande vacatures!

Sluiten