Menu

Werken bij

Bouwmaat

Ga jij aan de slag bij Bouwmaat? Dan zorgen wij voor een functie die bij jou past, met taken die je kunt en werkzaamheden waar je blij van wordt! Zodat je je werk met passie kunt doen en het beste uit jezelf kunt halen. 

Over Bouwmaat

 • Bouwmaat
  Werken bij een van de grootste groothandels van Nederland
 • Jouw collega's
  Velen gezellige en enthousiaste collega's
 • De locatie
  Bouwmaat heeft vele vestigingen door heel Nederland

Waarom werken bij Bouwmaat?

 • Goed salaris
  Het uurloon bedraagt tussen de €10 en €15 euro per uur
 • Investeren in jouw loopbaan
  Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • Werken met vrienden
  Samen werken op de job? Solliciteer met je maat! 

Kassamedewerker

Jouw werkdag begint! Als kassamedewerker maak je eerst de koffiehoek netjes en open je de kassa. Snel staan de eerste klanten in rij. Jij helpt ze met afrekenen en neemt de retouren aan. Je maakt een praatje en attendeert de klanten op de kassakoopjes. Rond een uur of 10 wordt het vaak wat rustiger, vervelen? Dat hoeft niet! Naast jouw rol als kassamedewerker ondersteun je ook de servicebalie. Zijn klanten hun pas vergeten of willen zij een klantenpas aanvragen? Hebben zij vragen over bepaalde producten? Jij weet het antwoord of verwijst ze door naar de juiste collega.

Winkelmedewerker

Met een brede smile loop jij door de gangpaden. Als winkelmedewerker medewerker zorg jij ervoor alle schappen er netjes uit komen te zien. Zie je dat een klant er niet helemaal uit komt? Jij stapt er op af en helpt met al zijn vragen. Zo verlaat weer een klant tevreden de winkel.

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. 

Opleidingen

Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. 

Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden.

Vacatures

Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzendbureau.

Geen geschikte vacature gevonden?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden! 
Sluiten