PDZ Uitzendbureau Alkmaar

PDZ Uitzendbureau Alkmaar
Koorstraat 1-3 1811 GM Alkmaar
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 072 5152044
Emailadres: alkmaar@pdz.nl
Wij verbinden je met een baan in de regio Alkmaar die bij jou past.

Wat voor vacatures bieden we in de regio Alkmaar?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je technisch onderlegd en wil je de processen in de gaten houden? Informeer dan naar vacatures als technisch operator.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, assemblagemedewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie.‚Äč
We bieden meer vacatures in de regio Alkmaar! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.


Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct op de vacature reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor jou aan het werk gaan.

Een baan in de regio Alkmaar die bij je past

PDZ kijkt verder dan je opleidingen en werkervaring. We verbinden je met een baan in de regio Alkmaar die bij je past. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. 

Je vindt ons in Alkmaar

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Alkmaar vind je aan de Koorstraat, in de buurt van de bekende kaasmarkt. Het team: Esther Oudes, Lois Heijl, Frances van Warmerdam, Rick Terpstra, Lisette Kruijff, Rowie Dekkers, Jessica van der Land en Rowan Wagner staan voor je klaar! 

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken