Menu

Werken in de zorg

Ben je op zoek naar een betekenisvolle carrière in de zorgsector? Bij PDZ bieden we jou de kans om je passie voor zorg om te zetten in een mooie carrière, of je nu op zoek bent naar een vaste positie of de flexibiliteit van tijdelijk werk. Ontdek de diverse functies die wij aanbieden, variërend van verpleegkundige tot verzorgende IG en helpende.

Zet vandaag nog jouw volgende stap in de zorg met PDZ!

Diverse mogelijkheden via PDZ

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de zorgsector? Bij PDZ bieden we jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan op verschillende manieren. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan in loondienst of de vrijheid van het werken als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er), wij hebben de juiste opties voor jou.

Functies in de zorg

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de zorgsector? Ontdek de diversiteit aan functies en beroepen die beschikbaar zijn. Via PDZ Zorg & Welzijn kan je aan de slag gaan binnen functies als:

  • Helpende (+)
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige
  • Huishoudelijk medewerker
  • Medewerker thuiszorg
  • Teamleider Zorg

Werken via PDZ Zorg

We verbinden mensen op uitzendbasis - bijvoorbeeld voor een extra dienst - en op basis van een dienstverband voor een langere tijd. Heb je voorkeur voor een vaste baan? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bekijk snel onze zorgvacatures bij jou in de buurt en ontdek meer over jouw ideale baan! 

» Bekijk zorg vacatures

ZZP in de zorg 

Ben jij geïnteresseerd om als ZZP'er aan de slag te gaan in de zorg? Wij helpen jou graag bij het vinden van uitdagende en passende opdrachten! Lees hier meer over de ZZP mogelijkheden in de zorg via PDZ.

» Naar de ZZP pagina

Over PDZ Zorg & Welzijn

De vestiging van PDZ Zorg & Welzijn is gevestigd midden in het centrum van Zaandam. Ons team vindt het belangrijk om veel samen te lachen, te delen en met elkaar de schouders er onder te zetten. Dagelijks maken wij mensen enthousiast voor zorgverlenende beroepen. Bij ons ontwikkelen starters in de branche zich tot een zorgprofessional en helpen we ervaren zorgprofessionals aan de baan die bij ze past. Hiervoor halen we alles uit de kast op het gebied van duurzame inzetbaarheid en opleiden.

Bij ons staat de kandidaat centraal. Je bent altijd van harte welkom op onze vestiging voor een kopje koffie of thee en een persoonlijk gesprek. Samen onderzoeken we waar jouw ambities liggen, wat je wilt ontwikkelen en leren tijdens jouw tijd bij PDZ.

Werken bij PDZ Zorg & Welzijn

Bij PDZ is de functie van intercedent dynamisch en vol mogelijkheden. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor het onmogelijk is om alle kansen op te sommen. Als intercedent kun je echter rekenen op:

  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Grote mate van autonomie en vrijheid
  • De kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Plan een kennismakingsgesprek

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen de zorg via PDZ? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek!

Zorg vacatures

Sluiten