Menu

FAQ - Over PDZ

Wil je weten wat PDZ kenmerkt, onze maatschappelijke betrokkenheid en wat wij doen voor duurzame inzetbaarheid? Je leest het hier.

Is PDZ maatschappelijk betrokken?

PDZ Uitzendbureau gelooft dat beter worden van elkaar begint in de maatschappij en in de buurt. Om die reden zijn wij nauw betrokken bij maatschappelijke thema’s als diversiteit, taalvaardigheid en duurzame inzetbaarheid, waar wij met diverse initiatieven aan bijdragen.

Kan ik altijd met één vestiging werken?

Bij PDZ heb je één aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen. Ook als je medewerkers voor meerdere locaties zoekt, werken wij met één vast contactpersoon. Dat praat wel zo makkelijk.

Wat betekent het ABU lidmaatschap voor mij als relatie?

PDZ Uitzendbureau is lid van de ABU. ABU leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Bij ABU leden zijn kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid dus gewaarborgd.

Wat doet PDZ aan duurzame inzetbaarheid?

PDZ Uitzendbureau besteedt veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid. Lees hier meer.

Wat kenmerkt PDZ als uitzendbureau?

PDZ Uitzendbureau heeft van oudsher een sterke band met de regio. Wij kennen onze opdrachtgevers en de omgeving waarin zij werkzaam zijn. PDZ Uitzendbureau is actief in de sectoren industrie, logistiek, zorg en administratie. Wij hanteren een flexibele en proactieve aanpak waarbij de processen van jou als werkgever centraal staan. Persoonlijk contact is hierbij het kernwoord. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ruimte voor groei en ontwikkeling zowel voor een werknemer als werkgever waardevol is, besteden wij veel aandacht aan opleidingen, cursussen en duurzame inzetbaarheid van onze uitzendkrachten. Daarnaast zijn wij sterk in strategische personeelsplanning en hebben veel ervaring met inhouse dienstverlening.

Onze dienstverlening 

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven gekwalificeerde kandidaten!

Hoe gaan wij te werk

FAQ

Heb je als werkgever nog een andere vraag? Bekijk onze FAQ pagina waar je antwoord vindt op al jouw vragen! 

FAQ

Neem contact op

Heb je een vraag over onze vacatures of diensten? Wij helpen je graag! Neem contact op met een vestiging in jouw buurt

Contact opnemen

Sluiten