Menu

Vacature per vakgebied

Elke dag helpt PDZ mensen aan een nieuwe baan. Wij hebben vacatures in elk vakgebied en iedere branche. Vind de vacature die bij jou past.

Vacatures per vakgebied

klant 1

Administratief

Wil jij aan de slag in een administratieve functie? Of je nu een baan of bijbaan zoekt als administratief medewerker, receptionist, financieel medewerker of back office medewerker: PDZ Uitzendbureau biedt continu interessante vacatures binnen de administratieve branche.

klant 1

Horeca

Of je nou tijdens de zomer lekker wilt (bij)verdienen als horecamedewerker of aan de slag wilt als kok in een restaurant: wij helpen je graag aan een leuke horecabaan bij jou in de buurt.

klant 1

Logistiek

Wil jij aan de slag in de logistiek? Bij PDZ kun je aan de slag als logistiek medewerker, orderpicker, heftruckchauffeur en magazijnmedewerker. Als logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel in het distributieproces en de branche is altijd in beweging.

klant 1

Productie

Wil jij een baan als productiemedewerker? Wij hebben werk! Als productiemedewerker kun je overal terecht waar goederen geproduceerd worden, zoals een fabriek, productafdeling of logistieke afdeling.

klant 1

Retail

Als je werkt in de retail dan werk je bij winkels en bedrijven die producten of diensten aan de consument verkopen.  Wil jij aan de slag in een winkel of supermarkt als winkelmedewerker, caissière, vulploegmedewerker of verkoopmedewerker? Bekijk dan alle retail vacatures bij PDZ Uitzendbureau.

klant 1

Schoonmaak

Als schoonmaker ben jij een waardevolle ondersteuning voor organisaties. Jouw werk is afwisselend omdat je met veel verschillende bedrijven en mensen in aanraking komt. Ben jij een aanpakker en pietje precies? Solliciteer dan als schoonmaker bij PDZ Uitzendbureau en bekijk al onze vacatures.

klant 1

Techniek

Verreweg de meeste technische beroepen zijn in de autotechniek, elektrotechniek en installatietechniek. Wil jij werken als bijvoorbeeld monteur, lasser, dakdekker of medewerker technische dienst? Werk jij graag met je handen en heb je technisch inzicht? Bekijk dan alle vacatures in de techniek van PDZ Uitzendbureau!

klant 1

Zorg

Ben jij van nature iemand die graag voor andere zorgt? Dan is een baan in de zorg voor iets voor jou! Bij PDZ kun je aan de slag als helpende, verpleegkundige, doktersassistent, medisch secretaresse of teamcoördinator. PDZ Uitzendbureau helpt je graag verder. 

Sluiten