PDZ Zorg & Welzijn

PDZ Zorg & Welzijn
Rustenburg 104 1506 AZ Zaandam
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 075 6501055
075 6501095 voor vragen over je loonstrook
Emailadres: zorg@pdz.nl

Beschikbaar voor een baan als verpleegkundige, doktersassistent, medisch secretaresse of teamcoördinator? PDZ Uitzendbureau Zorg en Welzijn helpt je graag verder. Zo zijn wij hét uitzendbureau van het Zaans Medisch Centrum en werken wij nauw samen met de grootste ouderenzorginstellingen in de regio. Wij hebben dus altijd openstaande vacatures voor (basis) artsen, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verzorgenden op interessante werkplekken.

We verbinden mensen op uitzendbasis - bijvoorbeeld voor een extra dienst - en op basis van een dienstverband voor een langere tijd (detacheren). Ook bemiddelen we voor ZZP'ers. Heb je voorkeur voor een vaste baan? Je kunt ook bij ons terecht voor permanente functies.

Ons team Zorg & Welzijn bij PDZ Uitzendbureau richt zich op alle facetten van de gezondheidszorg in de regio Noord, Midden en West Nederland. In ons team heeft iedereen een binding met de zorg. Zo kunnen wij perfect inspelen op de ontwikkelingen van de zorgbranche en begrijpen wij als geen ander dat je graag bevoegd en bekwaam wilt blijven binnen je specialisme. Het team bestaat uit  Elin Gerlagh, Julia van Winden Lois Heijl en Mike Stam.

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken

ZZP'er in de zorg

Als ZZP'er in de zorg aan de slag? PDZ bemiddelt en ondersteunt in de administratie!

Meer informatie

Tijdelijke maatregel

i.v.m. het coronavirus

PDZ staat voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we je echt leren kennen en de juiste baan voor jou vinden. Het persoonlijk contact doen we uit voorzorg nu graag online. Via Skype, Facetime, Hangouts of WhatsApp kunnen we videobellen. Schrijf je in en we maken telefonisch of via videobellen kennis met je.

Een vraag over je loonstrook of jaaropgave? 

Bel 075-6501095