Menu

PDZ uitzendbureau Zorg & Welzijn

Welkom bij PDZ Zorg & Welzijn! Heb je altijd al willen werken in de zorg? Wij zorgen voor jouw ontwikkeling of omscholing naar een functie in de zorg. 

Welkom bij Zorg & Welzijn

Het team van Zorg helpt jou graag! Wil jij aan de slag als helpende, verzorgende, verpleegkundige, doktersassistent, medisch secretaresse of teamcoördinator in? Dankzij onze goede contacten met werkgevers in de gezondheidszorg in Noord, Midden en West Nederland hebben wij altijd interessante vacatures voor jou. 

Weet je nog niet helemaal wat jouw kwaliteiten zijn en in welke baan jij het meest tot je recht komt? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in! Hier bekijken we samen welke functies bij jou passen. 

Onze openingstijden

     
Maandag   8:30 tot 17:30
Dinsdag   8:30 tot 17:30
Woensdag   8:30 tot 17:30
Donderdag   8:30 tot 17:30
Vrijdag   8:30 tot 17:30
Zaterdag   gesloten
Zondag   gesloten

 

Kantoor PDZ Zorg en Welzijn

     

 

Rustenburg 104

   

1506 AZ Zaandam

 

075- 6501055

 

zorg@pdz.nl

Ben je al aan het werk voor PDZ Zorg en Welzijn en heb je vragen over loonstroken, jaaropgaven, je contract of de wet- en regelgeving?

Bekijk de antwoorden in onze FAQ, bel met onze collega’s of mail ons en wij staan je graag te woord! 

Vind een baan die bij je past

Schrijf je in bij PDZ: laat je gegevens achter en je ontvangt snel een reactie. Of plan alvast een kennismakingsgesprek in. Wij zijn benieuwd wie jij bent. Dan verbinden wij jou met een baan die bij je past!

Schrijf je in

Vind personeel dat bij jouw bedrijf past

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij verbinden werknemers met werkgevers. Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!  

Vertel me meer

Sluiten