Hoe vinden recruiters jouw LinkedIn pagina?

LinkedIn is hét platform voor professioneel Nederland. En hier maakt een recruiter veel gebruik van. Als je jezelf goed presenteert, dan kun je zomaar een belletje verwachten voor een baan. De truc is dus om bovenaan te komen staan: hoe doe je dat precies?
Lees meer

Doorgroeien op de werkvloer

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn de belangrijkste drijfveren op de werkvloer. Alleen een goed salaris maakt niet langer gelukkig, je wilt blijven leren. Daarom geeft PDZ Uitzendbureau je tips voor persoonlijke groei op de werkvloer!
Lees meer

Hoe besteed jij jouw vakantiegeld?

In mei wordt het vakantiegeld weer uitbetaald. Kun jij ook niet wachten tot het op je rekening staat, zodat je meteen een vakantie kan boeken? Of gebruik je dit extraatje liever voor wat anders? PDZ legt uit hoe het werkt, en hoe je er slim mee kunt omgaan!
Lees meer

Kledingtips voor jouw sollicitatiegesprek

Welke kleding moet je aan tijdens een sollicitatiegesprek? De eerste indruk die je maakt is enorm belangrijk voor de rest van het gesprek. Daarom is het van belang dat je goed gekleed bent. Wij geven jou onze tips!
Lees meer

Wat staat er op mijn loonstrook?

Of je nu via een directe werkgever werkt, of bij een uitzendbureau, je ontvangt altijd een loonstrook. Het bedrag onderaan de streep, wat je op je rekening gestort krijgt, is jouw nettoloon. Maar, wat wordt er nu allemaal ingehouden van je brutoloon? PDZ legt het uit!
Lees meer

5 tips voor een goede eerste indruk met jouw CV!

In minder dan 5 minuten word je beoordeeld op je CV. Dat betekent dat je vanaf de eerste seconde al op moet vallen!
Lees meer

Op de hoogte blijven

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures aan de hand van jouw voorkeuren in je mailbox.

Snel aan het werk

Schrijf je online in en plan meteen je kennismakingsgesprek bij een vestiging van PDZ Uitzendbureau.

Sluiten