Menu

Werken bij

Stiho

Een groothandel in bouwmaterialen waar ze het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk gaat!

Rick, orderpicker

Over Stiho

 • Soort bedrijf
  Groothandel in bouwmaterialen
 • Aantal medewerkers
  300 medewerkers
 • Standplaats
  20 vestigingen door heel Nederland

Waarom werken bij Stiho?

 • Werken bij Stiho
  Een informele omgeving en een hecht team
 • Vast contract
  Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt
 • Goede werkomstandigheden
  Ze willen jouw werk zo prettig mogelijk maken

Wist je dat...

 • Stiho samen met Baars & Bloemhoff en een aantal Bouwmaat-vestigingen onderdeel is van DSG. 
 • Als je bij Stiho werkt, je samenwerkt met 300 collega's. Jong, oud, lang in dienst of wat korter in dienst, er is plek voor iedereen!
 • Bij Stiho de familiecultuur hoog in het vaandel staat. En eigen initiatief gewaardeerd en beloond wordt.
 • Stiho continu bezig is om de werkomstandigheden beter te maken, zo werken ze met nieuwe systemen en is onlangs de kantine helemaal opgeknapt.
 • Medewerkers over het algemeen lang bij Stiho werken.

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures bij Stiho. Hieronder vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzendbureau.

Geen geschikte vacature gevonden?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden! 

Over Stiho

Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij. Op het Stiho-bouwplein vind je Stiho en Giebels – groothandel in ijzerwaren en gereedschappen – samen onder één dak. Zo is alles wat klanten nodig hebben op één plek te vinden. Handig!

Onderdeel van DSG

Stiho is samen met Baars & Bloemhoff en een aantal Bouwmaat-vestigingen onderdeel van DSG. DSG spant zich in om het bouwproces van de klant te versnellen en het bouwresultaat van de klant te verbeteren. Om snel en compleet te kunnen leveren, wordt in distributiecentra en op balieverkooppunten een ruim en breed gesorteerde voorraad aangehouden. Daarnaast blijven zij hun werkwijze en systemen verbeteren om de bestelling van de klant en de levering aan de klant zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Met plezier naar je werk

Werken bij Stiho: dat is werken bij een grote organisatie. Eentje waarbij de familiecultuur hoog in het vaandel staat. En waar ze eigen initiatief waarderen en belonen. Bij Stiho vinden ze het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat stralen ze uit. Of je nu bij Stiho-bouwplein Alkmaar komt, bij de vestiging in Tilburg of op de distributiecentra: je vindt er altijd mensen voor wie hun werk iets bijzonders is. Daar hebben ze bewust voor gekozen. Samen zetten ze de schouders eronder, samen zijn ze een team en op hun best. Want de sleutel tot het succes van het bedrijf zit ‘m in de mensen.

Ook aan de slag bij Stiho? Bekijk snel alle openstaande vacatures!

Sluiten