Menu

FAQ - Vacature aanmelden

Wil je weten hoe je als werkgever een vacature kunt aanmelden en wat je vervolgens kunt verwachten? Je leest het hier.

Als ik een vacature aanmeld, zit ik dan ergens aan vast?

Nee, wij nemen eerst telefonisch contact met je op om de vacature door te spreken. Op basis van dit gesprek presenteren we een passende offerte. Onze betaalde dienstverlening start pas als wij voor jouw bedrijf een geschikte kandidaat hebben gevonden en deze gestart is met werken.

Hoe kan ik een vacature aanmelden?

Je kunt je vacature telefonisch of per e-mail aanmelden bij de dichtstbijzijnde PDZ vestiging.

Hoe lang duurt het voordat ik een kandidaat heb aangenomen?

Voor de meest voorkomende vacatures zorgen wij dat onze talentpools altijd gevuld zijn met gekwalificeerde kandidaten. Zo kunnen wij snel een match voor jouw bedrijf maken. Voor meer uitdagende profielen of omvangrijke opdrachten zetten wij externe databases en sourcing in. Je bepaalt zelf welke kandidaten je wilt spreken en wanneer. Heb je een goed gesprek gehad? Dan kun je een kandidaat direct aannemen. Tijdens het hele proces blijven wij betrokken om te zorgen dat het soepel en snel verloopt.

Wat kan ik na mijn aanmelding verwachten?

Stap 1. Meld je vacature telefonisch of per e-mail bij ons aan via de dichtstbijzijnde PDZ vestiging. Stap 2. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om de vacature door te spreken. Wat zijn je wensen en vragen? Op basis van dit gesprek presenteren wij een passende offerte. Stap 3. Vanuit onze talentpools matchen wij gekwalificeerde kandidaten aan jouw vacature. Voor vacatures met een meer uitdagend profiel zetten wij ook externe databases of sourcing in. We spreken alle kandidaten persoonlijk, zodat we voor jouw bedrijf de beste match kunnen maken. Stap 4. Op basis van ons voorstel, bepaal jij welke kandidaten je wilt spreken en wanneer. Meteen een kandidaat aannemen kan natuurlijk ook! Stap 5. Heb je de juiste kandidaat voor je vacature gevonden? Vul de definitieve gegevens in en wij regelen dat alles in orde komt. Dan kan de werknemer starten en is jouw vacature vervuld!

Onze dienstverlening 

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven gekwalificeerde kandidaten!

Hoe gaan wij te werk

FAQ

Heb je als werkgever nog een andere vraag? Bekijk onze FAQ pagina waar je antwoord vindt op al jouw vragen! 

FAQ

Neem contact op

Heb je een vraag over onze vacatures of diensten? Wij helpen je graag! Neem contact op met een vestiging in jouw buurt

Contact opnemen

Sluiten