Menu

PDZ regelt het!

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren kandidaten die passen bij jouw bedrijf.

Lokaal verbindend  

PDZ Uitzendbureau heeft van oudsher een sterke band met de regio. Wij kennen onze opdrachtgevers en de omgeving waarin zij werkzaam zijn. PDZ Uitzendbureau is actief in 14 sectoren, waaronder productie, industrie, logistiek, administratie en zorg. Wij hanteren een flexibele en proactieve aanpak waarbij de processen van jou als werkgever centraal staan. Persoonlijk contact is hierbij het kernwoord. Wij willen jouw bedrijf leren kennen, zodat wij je kunnen verbinden met personeel dat bij je bedrijf past.

Wij geloven in de kracht van de lokale arbeidsmarkt. Heeft jouw bedrijf lokaal talent nodig? Laten we snel kennismaken!

 

Beter worden van elkaar 

Wij zijn ervan overtuigd dat ruimte voor groei en ontwikkeling niet alleen waardevol voor een werknemer is, maar juist ook voor jou als werkgever. Daarom besteedt PDZ Uitzendbureau veel aandacht aan opleidingen, cursussen en duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Dit vergroot niet alleen de kansen op de arbeidsmarkt, maar creëert ook meer plezier in het werk en binding met een baan en organisatie. En dát zorgt weer voor proactieve en gemotiveerde medewerkers. Zo worden we beter van elkaar.  

Maatschappelijk betrokken

Beter worden van elkaar begint in de maatschappij en in de buurt. PDZ Uitzendbureau is nauw betrokken bij maatschappelijke thema’s als diversiteit, taalvaardigheid en duurzame inzetbaarheid, waar wij met diverse initiatieven aan bijdragen.

PDZ Garantieregeling

PDZ Uitzendbureau doet er alles aan om de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te selecteren. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Op zowel de harde als de zachte criteria. Dat doen we efficiënt en uiterst zorgvuldig. 

We gaan daar overigens behoorlijk ver in door gewoon een paar diensten mee te draaien. Ook 's nachts, als dat nodig is. Wanneer je elkaar kent, kun je ook harde garanties bieden. De PDZ intercedenten kunnen je er alles over vertellen!

Onderdeel van STAN Partners

STAN Partners organiseert zich in 6 werkmaatschappijen met ieder hun eigen kracht binnen de arbeidsbemiddeling en bestaat uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Louter Recruitment, Loopbaan.nu, Flexcellens en STAN Opleidingen. Als onderdeel van STAN Partners profiteert PDZ Uitzendbureau van een brede dekking in Nederland en de expertise van een goed georganiseerd shared service center. 

Neem contact met ons op

Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.
Meteen een vacature aanmelden kan natuurlijk ook!

Sluiten