Menu

Sollicitatieprocedure

Onze collega’s willen jou graag beter leren kennen. Om jouw ideale baan te kunnen vinden, zijn we niet alleen geïnteresseerd in je werkervaring, maar ook in je wensen.

Hoe ziet jouw proces eruit?

Hieronder beschrijven wij in het kort hoe jouw sollicitatieprocedure eruit ziet:

Sollicitatie versturen

Sollicitatie

Contact

Contact

Kennismaken

Kennismaken

Eerste gesprek

Gesprek

Contract

Voorstel

Aan de slag

Aan de slag

Sollicitatie

Sollicitatie versturen

Fijn dat je een matchende functie hebt gevonden! Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Contact

Stan, onze digitale AI jobcoach, neemt contact met je op via WhatsApp. Dit om informatie op te vragen en je voor te bereiden op het kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Kennismaken

Wij maken een selectie van de sollicitanten, vanuit hier worden geschikte kandidaten uitgenodigd voor een intake op kantoor. De reden dat wij dit belangrijk vinden is om iedereen persoonlijk te leren kennen; wat zijn jouw skills, waarin ben je ontwikkeld en waar ligt je wens voor de toekomst? Na het intake gesprek wordt jouw referentie direct gecontroleerd. Mocht het vanuit alle kanten positief zijn, stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever.

Gesprek

Gesprek met de opdrachtgever

Indien onze opdrachtgever een match ziet met jou ga je op gesprek. Geen zorgen, wij ondersteunen in de voorbereiding! 

Voorstel

Contract voorstel

Yay! Gefeliciteerd, jij hebt de baan! Wij gaan aan de slag en doen je een goed voorstel passend bij de baan en functie. Alles helder en transparant, wel zo fijn!

Aan de slag

Aan de slag

Wij regelen dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen. Achter de schermen maken we je arbeidscontract in orde, zodat we dat zo spoedig mogelijk met je kunnen bespreken. Nadat we samen al het benodigde papierwerk in orde hebben gemaakt, kun jij aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever. Kom je er na enkele dagen of weken achter dat je toch niet helemaal op je plek zit? Laat het ons weten en we zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Leuk je te ontmoeten!

  • Laat jouw gegevens achter
  • Ontvang snel een reactie
  • Plan je eigen kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen over jouw sollicitatieprocedure

Lees hier alles wat je verder nog wilt weten over je sollicitatieprocedure. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Hoe kan ik mij voorbereiden op een sollicitatiegesprek?

Wij begrijpen dat een sollicitatiegesprek spannend is. Om jou te helpen, hebben wij verschillende tips voor jou verzameld. Je leest het in onze blogs.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Bij iedere vacature staat een rode knop ‘solliciteer direct’ boven en onder de vacature. Deze kun je niet missen! Als je op de solliciteerknop drukt dan kun jij je gegevens invullen en eventueel je CV toevoegen.

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Lees hier alles over onze sollicitatieprocedure.

Ik heb gesolliciteerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map ‘spam/ongewenste e-mail’. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Onze collega kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer hoor ik iets?

Leuk dat je bij ons aan de slag wilt! Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van die e-mail ontvang je nader bericht over het intakegesprek om je persoonlijk te leren kennen.

Ik heb nog geen professionele CV, wat nu?

Heb jij nog geen professioneel opgemaakte CV, geen nood! Met onze cv generator kan je gratis jouw unieke cv aanmaken. Vul jouw persoonlijke gegevens, werkervaring en vaardigheden in, druk op de 'Genereer jouw cv' button en ontvang binnen 1 minuut jouw unieke cv in je mailbox.

Ik zie geen passende vacature, maar ik wil graag aan het werk. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Zeker! Via deze link kun jij een open sollicitatie doen. Voeg je CV en motivatie toe en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Wat doet PDZ met mijn gegevens?

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR.

Sluiten