PDZ Uitzendbureau Haarlem

PDZ Uitzendbureau Haarlem
Zijlstraat 51 2011 TK Haarlem
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 023 5263428
Emailadres: haarlem@pdz.nl
PDZ voor de vacatures in Haarlem e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

Houd je van hard werken en wil je fulltime aan de slag? Informeer dan naar vacatures als magazijnmedewerker. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op! Of ga aan de slag in de administratie als administratief medewerker of receptionist.

Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, operator of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie. We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.

Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan wij voor jou aan het werk. Vanuit Haarlem of een van de 13 andere vestigingen in de omgeving.

Je vindt ons in Haarlem

Wil je werken in Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Velserbroek, Zandvoort, Zwanenburg of de Waardepolder? Dan is PDZ Uitzendbureau Haarlem het uitzendbureau voor jou!. Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Haarlem vind je aan de Zijlstraat, in het centrum van Haarlem. Het team bestaat uit: Jorg Liefting, Britt Koster en Jasper Kerssens. Zien we je snel?  

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken