Menu

Werken bij PDZ

Kom jij onze goede sfeer en teamspirit ervaren? Bij ons krijg je volop ruimte om mee te denken en mee te groeien met onze ambities!
  • Home
  • Werken bij PDZ

Onze organisatie

Wil jij werken bij PDZ? Dat kan! Werken bij ons betekent werken in een organisatie waar jij centraal staat. Je vindt een organisatie vol met enthousiaste collega’s die elke dag willen groeien. Wij vinden ontwikkeling en werkgeluk belangrijk. Hiervoor bieden wij jou een persoonlijk keuze budget, dat jij naar eigen inzicht kan inzetten. 

Sinds 1 jaar werkzaam bij PDZ. Super erg naar mijn zin! Ik krijg veel vrijheid en werk in een team van ambitieuze collega's! Piet
Goede voorwaarden

Een lekker salaris van €2325 tot €3600 bruto per maand. Daarnaast krijg je 25 vrije dagen en een persoonlijk keuze budget om vitaal te blijven!

Doorgroeien

De mogelijkheid tot doorgroeien naar senior intercedent of accountmanager en wellicht in de nabije toekomst tot vestigingsmanager.

Vrijheid

Dé werkplek met een gemotiveerd en gezellig team waar de ruimte is je eigen agenda te bepalen. Werk mee aan interessante projecten en businesscases.

Ontwikkeling

Veel mogelijkheden tot ontwikkeling in de vorm van een uitgebreid inwerkprogramma, cursussen en opleidingen. Bepaal zelf waar jij in wilt groeien!

Aan de slag als intercedent

Je krijgt hier alle ruimte en vrijheid om succesvol te ondernemen! Met circa 70 collega’s verdeeld over 14 vestigingen hebben we veel kennis in huis. Kennis die jij kunt gebruiken om de beste te worden in je vak! 

Wij ondersteunen je met een uitgebreid inwerkprogramma, opleidingen, interne en externe trainingen en coaching door je manager. Je kunt doorgroeien naar senior intercedent of accountmanager en het in de nabije toekomst schoppen tot vestigingsmanager.

Verbinden als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager neem jij een belangrijke rol in op het gebied van netwerken. Je bent actief in de regio, participeert in projecten en laat graag je gezicht zien op diverse netwerkbijeenkomsten. Jij bent een persoonlijke verbinder. De samenwerking opzoeken met externe partijen maar zeker ook met collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Bovendien ken jij jouw stad op je duimpje!

Als vestigingsmanager kun je doorgroeien naar senior vestigingsmanager, commercieel manager of accountmanager. 

Stage lopen bij PDZ

Stage lopen is de beste manier om erachter te komen wat je wil in je carrière. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bedrijf en ontdekt hoe het is om te werken in een professionele werkomgeving.

Een stage bij PDZ is een uitstekende manier om ons bedrijf van binnenuit te leren kennen en biedt veel mogelijkheden tot doorgroeien. Je kunt bij ons het hele jaar door stage lopen als intercedent en accountmanager. 

Plezier in je werk, plezier buiten je werk!

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures als intercedent of vestigingsmanager. Hieronder vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met onze HR specialist, Marjolein! 

Sluiten