Werken bij PDZ Uitzendbureau

Werken bij PDZ

Werken bij PDZ UitzendbureauMensen aan elkaar verbinden én werk maken van ambities in een dynamisch en inspirerend team waarin iedereen beter wordt van elkaar: dat is werken bij PDZ Uitzendbureau. Dat doen we vanuit 14 vestigingen in Nederland. We zijn ambitieuzer dan ooit en werken er met z’n allen hard aan om voorop te lopen in de uitzendbranche.

Beter worden van elkaar
Wij zijn ervan overtuigd dat ruimte voor groei en ontwikkeling niet alleen waardevol voor een werknemer is, maar juist ook voor de werkgever. Daarom biedt PDZ Uitzendbureau opleidingen en cursussen om mensen verder te brengen. En dat geldt dus ook voor onze eigen medewerkers. Zo kun je bij PDZ Uitzendbureau niet alleen rekenen op een fijne werksfeer met fantastische bedrijfsfeesten, maar ook op persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s.

Kom jij met ons het verschil maken in de wereld van werk? Bekijk onze interne vacatures of stuur ons een bericht!
 

Werken als intercedent? Op 22 augustus kun je kennismaken met PDZ!

Wil jij kennis maken met de uitzendbranche en jezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als commercieel vlak? Wil jij genieten van de leukste bedrijfsfeestjes en een lekker salaris? Solliciteer op een van de vacatures intercedent en wie weet maken wij 22 augustus laagdrempelig kennis met elkaar!

Meer informatie en de vacatures