Menu

Werken bij PDZ

Werk mee aan een krachtige arbeidsmarkt waarin iedereen succesvol is. Help mensen om hun plekje in de arbeidsmarkt te vinden en te bouwen aan een duurzame loopbaan. Ontdek hoe het eraan toe gaat bij onze lokale opdrachtgevers, en zorg samen met hen voor een stevige personele bezetting voor nu en in de toekomst. Wij vinden eerlijk werkgeverschap en een inclusieve werkomgeving belangrijk, zowel bij onszelf als bij onze opdrachtgevers. Daar zetten wij ons voor in!

Dit bieden we jou!

Bij PDZ bieden we uiteraard goede voorwaarden, maar je kunt er ook werken aan je eigen ontwikkeling en werkgeluk. Kom bij ons werken en kijk voor vacatures bij één van de vestigingen of ons hoofdkantoor. 

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen PDZ zijn veel (door)groei mogelijkheden. Ja écht!

  • Groei binnen je functie (hard-soft skills)
  • Groei naar een hogere functie
  • Groei met het volgen van opleidingen
Vrijheid

Werk dichtbij huis met veel vrijheid, in je reguliere taken én daarnaast.

  • Goede werk- en privébalans
  • Zelf projecten initiëren
  • Eigen agenda bepalen binnen je functie
Goede voorwaarden

PDZ biedt je een goed voorwaardenpakket, met onder andere:

  • Je salaris
  • Persoonlijk keuze budget
  • Mogelijkheid tot thuiswerken

Ontdek jouw rol als intercedent

Als intercedent krijg je alle ruimte en vrijheid om de beste te worden in je vak! Je helpt onze uitzendkrachten te groeien naar een baan, waarin zij productief, gemotiveerd en gezond blijven werken. Nu en in de toekomst.

Lees hier verder

Ontdek jouw rol als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager neem jij een belangrijke rol in op het gebied van netwerken. Je bent actief in de regio, participeert in projecten en laat graag je gezicht zien op diverse netwerkbijeenkomsten. Bovendien ken jij jouw stad op je duimpje!

Lokaal maatschappelijk impact maken

PDZ gelooft in de kracht van de lokale arbeidsmarkt. Vanuit 12 werkgebieden en 14 vestigingen verbinden wij werknemers met werkgevers. Dit doen wij door o.a. gelijke kansen, eerlijke beloning, scholing en loopbaanontwikkeling te stimuleren.

Meer over PDZ

Plan een kennismakingsgesprek

Heb je nog geen (passende) vacature gevonden?

Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met een van onze HR specialisten!


Stage lopen

Een stage is een uitstekende manier om ons bedrijf van binnenuit te leren kennen. Je krijgt veel mogelijkheden om te leren of zelfs door te groeien.

Voor de functie van intercedent of accountmanager hebben we doorlopend stage vacatures.

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures, voornamelijk als intercedent of vestigingsmanager. Hieronder vind je de actuele vacatures.

Sluiten