PDZ Uitzendbureau Beverwijk

PDZ Uitzendbureau Beverwijk
Begijnenstraat 25 1941 BR Beverwijk
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 0251 278833
Emailadres: beverwijk@pdz.nl

Wat voor vacatures bieden we in de regio Beverwijk?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je technisch onderlegd en wil je de processen in de gaten houden? Informeer dan naar vacatures als proces operator.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, schoonmaker of orderpicker.
We bieden meer vacatures in de regio Beverwijk! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.


Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct op de vacature reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor jou aan het werk gaan.

Een baan in de regio Beverwijk die bij je past

PDZ kijkt verder dan je opleidingen en werkervaring. We verbinden je met een baan in de regio Beverwijk die bij je past. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. 

Je vindt ons in Beverwijk

PDZ Uitzendbureau Beverwijk is het uitzendbureau voor vacatures in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen-Noord en IJmuiden. Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Beverwijk vind je aan de Begijnenstraat. Het team: Fatih Bilen, Judith Mijnen, Jasper Agtmael en Remco Rozestraten staan voor je klaar! 

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken