Menu

Bekijk onze topwerkgevers

Via PDZ Uitzendbureau kun je werken in het midden- en klein bedrijf bij jou in de buurt. Maar bij wat soort bedrijf kom je terecht? We geven je een indruk op de werken-bij-pagina's. Klik op een logo en ontdek jouw mogelijkheden en lees wat anderen vinden van het werken bij het bedrijf.

Floricultura

Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Zij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. 

klant 1

Hornbach

Hornbach heeft 14 vestigingen in Nederland en ze blijven groeien. Je kunt in diverse functies aan de slag. Ben jij een doener, sta je open om te leren en wil je elke dag het "Yippie-Jaja-Yippie-Yippie-Yeah" gevoel? Word onderdeel van de Hornbach familie en ervaar het zelf.

klant 1

Evean

Bij Evean werken 4500 bevlogen collega's. Hun doel is: verlenen van de best mogelijke zorg aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving, waarin zelfredzaamheid voorop staat. Je komt terecht in een betrokken team waar jij je volop kunt ontwikkelen.

Makro

Met ruim 17 vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro al meer dan vijftig jaar een begrip in Nederland. Als medewerker van een vestiging draag jij hier direct aan bij. Samen met je collega's verras je klanten met de allerbeste service, beantwoord je vragen en bied je oplossingen voor problemen.

Floricultura

GGD

De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) werkt iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van alle inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico’s en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. 

klant 1

Maza

Maza is één van de grootste hummus producenten van Europa en je vindt hun producten in bijna alle Nederlandse supermarkten. Wil jij een mooi product maken, werken in een divers team en jezelf ook nog ontwikkelen? Solliciteer dan bij Maza!

klant 1

GP Groot

In Noord-West Nederland kent bijna iedereen GP Groot vanwege het inzamelen en recyclen van afval. Word jij ook onderdeel van het team? Hier kun jij je eigen werkrooster bepalen en krijg je volop mogelijkheden om door te groeien.

Bouwmaat

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. 

Stiho

Stiho

Stiho is een bedrijf wat veel verschillende bouwmaterialen levert aan kleine en middelgrote bouwers en aannemers. Het is een heel informele omgeving waar direct wordt gecommuniceerd. Hier kun je voor lange tijd werken in een hecht team!

rnClient.PopUp.Close