Menu

FAQ - Dienstverlening

Wil je weten welke diensten wij jou als werkgever aanbieden en of wij ook jouw personeelsplanning kunnen verzorgen? Je leest het hier.

Kan PDZ ook mijn personeelsplanning overnemen?

PDZ beschikt over ruime ervaring met het plannen van personeel. Dit kan uitzendpersoneel zijn, maar voor diverse opdrachtgevers plannen wij ook het vaste personeel en de interne flexschil. Naast ervaren planners beschikken wij over software die ons ondersteunt bij het opstellen van de planning. Voor het voorspellen van het benodigde personeel tot het inplannen en bijhouden van het rooster, kun je bij PDZ terecht. Omdat iedere planning maatwerk is gaan we graag met jou in gesprek om tot de beste oplossing te komen.

Welke diensten biedt PDZ Uitzendbureau aan?

PDZ Uitzendbureau biedt uitzenden, detacheren, werving & selectie en maatwerkoplossingen.

Uitzenden

Bij plotselinge piektijden in jouw bedrijf, in geval van ziekte of vakanties zorgt PDZ Uitzendbureau snel voor de tijdelijke werknemer die jij zoekt. Daarbij fungeert PDZ Uitzendbureau formeel als werkgever voor de uitzendkracht en zorgt dus voor de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar, informatieverstrekking aan instanties etc. Jij hebt er geen omkijken naar. 

Detacheren

Detachering combineert flexibiliteit en continuïteit: gedurende een contractueel overeengekomen werkperiode van minimaal drie maanden neemt PDZ Uitzendbureau werknemers in dienst en plaatst deze bij jouw organisatie. Bijvoorbeeld gedurende de looptijd van een project of om een periodieke piektijd in je bedrijf op te vangen. PDZ Uitzendbureau draagt zorg voor het werkgeverschap en de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar etc. 

Werving & Selectie

Je kunt natuurlijk ook alleen de werving & selectie van uw nieuwe medewerkers aan PDZ Uitzendbureau uitbesteden. Zo maak je gebruik van onze kennis en expertise en de netwerken die wij open hebben staan. Werven en beoordelen van medewerkers is onze core-business, we stemmen het graag af op de behoefte van jouw bedrijf. 

Maatwerkoplossingen

Elke organisatie is uniek in zijn soort. PDZ Uitzendbureau speelt graag in op de specifieke behoefte van jouw organisatie en biedt daarvoor een passende oplossing. Enerzijds door het combineren van onze standaardoplossingen, anderzijds door het ontwikkelen van vernieuwende concepten om tot een passende dienstverlening te komen. We maken graag een offerte op maat, de start van flexibiliteit!

Onze dienstverlening 

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven gekwalificeerde kandidaten!

Hoe gaan wij te werk

FAQ

Heb je als werkgever nog een andere vraag? Bekijk onze FAQ pagina waar je antwoord vindt op al jouw vragen! 

FAQ

Neem contact op

Heb je een vraag over onze vacatures of diensten? Wij helpen je graag! Neem contact op met een vestiging in jouw buurt

Contact opnemen

Sluiten