Menu

Werken bij

GP Groot

Je werkt in de buitenlucht en hebt veel contact met klanten

Ammar, chauffeur 

Over GP Groot

 • Soort bedrijf
  Afvalverwerking
 • Aantal medewerkers
  900 medewerkers
 • Standplaats
  Alkmaar

Waarom werken bij GP Groot

 • Flexibiliteit
  Je eigen werktijden bepalen
 • Werken aan je toekomst
  Mogelijkheid tot een vast contract
 • Alles uit jezelf halen
  Opleidingsmogelijkheden zodat je kunt doorgroeien

Wist je dat...

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures bij GP Groot. Hieronder vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzendbureau.

Over GP Groot

In Noord-West Nederland herkent bijna iedereen GP Groot. Dat is ook niet zo gek, want met meer dan 200 voertuigen zamelen zij dagelijks afval in bij inwoners, bedrijven en instellingen. GP Groot zorgt niet alleen voor het inzamelen, maar ook voor het sorteren en recyclen van afval.

Vier bedrijfsonderdelen, één doel
Naast inzameling en recycling heeft GP Groot ook de bedrijfsonderdelen brandstoffen & oliehandel en infra & engineering. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar ze werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. Zij zijn vooral actief in Noord-West Nederland. Dat maakt hen een echte regionale dienstverlener. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie: niemand is te groot of klein voor GP Groot.

Mens
GP Groot is trots op hun mensen en willen dat hun mensen trots zijn op GP Groot. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers is de grootste prioriteit. Daarnaast vinden zij het heel belangrijk om klanten echt te ondersteunen in hun streven om duurzamer te ondernemen.

rnClient.PopUp.Close