Menu

FAQ - Declaratie indienen

Wil jij weten waar en hoe je jouw uren, toeslaguren of vakantie-uren kunt indienen? Je leest het hier!

Hoe dien ik mijn toeslaguren in?

In jouw contract zie je terug op welke toeslaguren je recht hebt. Deze toeslaguren zie je ook terug in jouw declaratie. Vul op de dagen/tijden dat je recht hebt op deze toeslag, jouw gewerkte uren in onder deze kolom. Vergeet niet om altijd af te sluiten met “opslaan” en “indienen”. Indien je de toeslaguren niet terugziet in jouw declaratie is het verstandig om contact op te nemen met jouw contactpersoon bij PDZ.

Hoe kan ik vakantie-uren opnemen?

Als je akkoord hebt gekregen van jouw leidinggevende om vrije dagen op te nemen, kun je ervoor kiezen om deze dagen uit te laten betalen vanuit jouw opgebouwde vakantiedagen. Hoeveel dagen/uren je hebt opgebouwd kun je terugvinden onder “Mijn PDZ” bij “Reserveringen”. Als je genoeg uur hebt opgebouwd om jouw vrije dagen uit te laten betalen, kun je het aantal uur dat je op wilt nemen invullen in de desbetreffende declaratie onder “betaalde vakantiedagen in uren”.

Hoe kan ik zelf mijn uren declareren?

Login in op "Mijn PDZ" en ga via het Dashboard of via het linker menu naar Declaraties. Open de declaratie. Mochten er meerdere staan, let dan goed op dat je de juiste week kiest (de week waarin je gewerkt hebt). Vul jouw gewerkte uren in en klik op “opslaan”. Na opslaan klik je op Indienen. Let op! Pas dan worden de uren verzonden naar jouw werkgever. De lunchpauze vul je niet in, deze tijd is voor eigen rekening. Het is belangrijk dat jouw uren uiterlijk iedere maandag zijn ingevuld, zodat wij kunnen zorgdragen dat je jouw salaris tijdig ontvangt.

Waar kan ik de handleiding over het declareren van uren vinden?

Je kunt hier de handleiding over het declareren van uren vinden.

Waar kan ik mijn uren declareren?

Om declaraties in te dienen kun je inloggen via www.pdz.nl en kies je vervolgens voor “Mijn PDZ” rechts bovenaan de pagina. Of direct via de link: https://pdz.helloflex.com

Wanneer dien ik toeslaguren in?

In jouw contract zie je terug op welke toeslaguren je recht hebt. Soms krijg je bijvoorbeeld een toeslag voor de uren die je gewerkt hebt op speciale dagen, zoals zondag en feestdagen, of gewerkte uren buiten kantoortijden, zoals bij avond of nachtwerk.

Wat is de status van mijn declaraties?

Je kunt altijd zien wat de status van jouw werkbriefje is. Als deze op “afgerond” staat, zijn jouw uren succesvol bij ons binnengekomen.

Wat wordt er bedoeld met overuren?

Overuren zijn de uren die je buiten je normale werkweek werkt.

Over ons 

PDZ is het uitzendbureau waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij verbinden jou met een baan die bij je past. 

Benieuwd naar ons?

FAQ

Heb je als werknemer nog een andere vraag? Bekijk onze FAQ pagina waar je antwoord vindt op al jouw vragen! 

FAQ

Neem contact op

Heb je een vraag over onze vacatures of diensten? Wij helpen je graag! Neem contact op met een vestiging in jouw buurt

Contact opnemen

Sluiten