PDZ Uitzendbureau Amsterdam Noord

PDZ Uitzendbureau Amsterdam Noord
Buikslotermeerplein 430 1025 WP Amsterdam
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 020 4945233
Emailadres: amsterdamnoord@pdz.nl
PDZ voor de vacatures in Amsterdam Noord e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

Ga jij voor een vacature als logistiekmedewerker, administratief medewerker, magazijnmedewerker of een andere vacature in de buurt van Amsterdam Noord? Dan is PDZ Uitzendbureau Amsterdam Noord jouw uitzendbureau! Heb je nog geen C-rijbewijs, maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op! Ook kan je kosteloos via PDZ je reach en heftruckcertificaat behalen.
Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Of je nou beschikbaar bent voor een baan in Amsterdam Noord en omgeving, waaronder Edam, Landsmeer, Monnickendam, Purmerend, Tuindorp, Volendam en Westpoort bij PDZ Uitzendbureau Amsterdam Noord ben je aan het juiste adres! Online kun je direct reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan wij voor jou aan het werk. Vanuit Amsterdam Noord of een van de 13 andere vestigingen in de omgeving.

Je vindt ons in Amsterdam Noord

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Amsterdam Noord vind je aan de Buikslotermeerplein, in het centrum van Amsterdam Noord. Ons team: Karin de Haas, Laura Urbinati en Fenna Koenen staan voor je klaar!  

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken