PDZ Uitzendbureau viert 40-jarige bestaan

Gepubliceerd: 28 februari 2019, 10:40
Laatst bewerkt: 28 februari 2019, 10:40
PDZ Uitzendbureau viert zaterdag 9 december 2017 haar 40-jarige jubileum. PDZ begon in 1977 als ‘Stichting Personeelsdienst van de Zaanstreek’, een stichting die bemiddelde bij tijdelijk werk. Destijds gevestigd in Zaandam en Alkmaar.

In 1998 is PDZ verder gegaan als werkmaatschappij van ‘Stichting arbeidsmarktstrategie Noordwest Holland’ en heeft zij de dienstverlening uitgebreid binnen de PDZ Groep. Aan het hoofd van de groep staat tegenwoordig STAN Partners en naast PDZ zijn ook Flexcellens als payroll bedrijf, Louter Recruitment als werving & selectie bureau en Loopbaan.nu voor het uitzenden van jongeren in technische vacatures actief.
Nu in 2017 is STAN Partners succesvol met vier werkmaatschappijen, met 100 medewerkers in dienst en vestigingen verdeeld over Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

STAN Partners levert, met een verbindende en lokale positie, een actieve bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. Herkenbaar als arbeidsmarktspecialist door fysiek aanwezig te zijn, te investeren in duurzame relaties en het bieden van passende oplossingen in het organiseren van (flexibele) arbeid.

Kijkend naar de toekomst heeft STAN Partners als arbeidsmarktspecialist de ambitie om verder te groeien. Daarbij zal altijd het regionale en persoonlijk karakter behouden blijven, om klanten en kandidaten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.