PDZ en Floricultura organiseren open dag

Gepubliceerd: 28 februari 2019, 10:38
Laatst bewerkt: 28 februari 2019, 10:40
PDZ Uitzendbureau en Floricultura organiseren een open dag om werkzoekenden te laten zien hoe een werkdag bij de orchideeënkwekerij eruit ziet. Een aantal werkplekken zijn operationeel en bezoekers mogen zelf plaatsnemen aan de werktafel voor het enten van planten. Geïnteresseerden ervaren zelf wat voor werk het is en wat de mogelijkheden zijn bij dit familiebedrijf. De organisatie hoopt veel werkzoekenden met dit initiatief te bereiken. 

Floricultura is een leuk familiebedrijf met productielocaties in Assendelft en Heemskerk. De werkzaamheden vinden plaats in dag- en/of avonddiensten. Bezoekers zullen direct merken dat Floricultura een modern bedrijf is en wereldspeler in hun marktgebied. Dat voel je aan de sfeer, uitstraling en de trots bij alle medewerkers. Als medewerker Entkamer werk je met precisie-instrumenten nauwkeurig aan de productie van orchideeën. Er is op de werkvloer veel aandacht voor hygiëne en er zijn goede werkomstandigheden. Op de open dag laten we alles zien en is het werk zelf uit te proberen!

De open dag is zaterdag 11 november. Bezoekers kunnen binnenlopen tussen 9:00 en 12:00 uur op de locatie van deze top opdrachtgever in Heemskerk.

Interesse? Neem contact op met Josine Putter van PDZ Uitzendbureau op telefoonnummer 075 - 621 22 21 om je aan te melden.