Vestigingsmanager Sophie neemt je mee in haar journey bij PDZ


Ondertussen werk ik nu ruim 4 jaar bij PDZ Uitzendbureau en dit is een keuze waar ik nooit spijt van zal hebben. Dit is mijn eerste 'echte' fulltime baan. Ik was op zoek naar afwisseling, voldoende uitdaging, veel klantcontact en doorgroeimogelijkheden. Na het sollicitatiegesprek was ik binnen 2 weken aan de slag. Ik kwam er binnen no-time achter dat alle verwachtingen waar werden gemaakt. Ik kreeg heel snel mijn eigen klanten, kreeg de ruimte om nieuwe klanten binnen te halen en verzorgde de planning en instroom van nieuwe kandidaten! Bovendien werd ik opgeleid richting acquisitie, accountmanagement en sourcing. Wat een leuke baan!
 
Binnen minder dan twee jaar groeide ik door richting Senior Intercedent en ging ik mij, naast mijn dagelijkse taken, ook bezig houden met projecten en on the job aansturen van (nieuwe) collega’s. Je krijgt bij PDZ de ruimte om zelf te kiezen in welke project of idee jij potentie ziet. Zo heb ik mij gespecialiseerd in onboarding voor onze klanten en uitzendkrachten. Bovendien kreeg ik altijd veel vrijheid van mijn manager en zo dacht ik ook mee over de jaarbegroting en jaarplannen.
 
“Je krijgt bij PDZ de ruimte om zelf te kiezen in welk project of idee jij potentie ziet”
Na twee jaar in mijn rol als Senior Intercedent begon de ambitie weer te kriebelen. Ik ben tijdelijk aan de slag gegaan als manager van ons sourcingteam. Toen op 'mijn' vestiging in Zaandam de rol van Vestigingsmanager vrij kwam, twijfelde ik geen moment om hier op te solliciteren! Sindsdien ben ik manager van een team van 6 enthousiaste medewerkers. Ik ben eindverantwoordelijk voor het jaarplan, de begroting en de vestiging. Een nieuwe uitdaging waar ik mij de komende jaren weer volop voor ga inzetten!
 
PDZ is voor mij een organisatie waarin je veel leert. Je krijgt veel kansen aangeboden, die je vervolgens wel zelf met beide handen aan moet grijpen. Bovendien is de werksfeer ontzettend goed en heb ik al meerdere fantastische uitjes meegemaakt in Dublin, Stockholm, Rome en Hamburg!

Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier

 

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie

Wij willen jou ontmoeten!

Ben je ge├»nteresseerd? Solliciteer dan op een van de  openstaande vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wellicht zien wij elkaar bij de selectiebijeenkomst!

Openstaande vacatures