Onze nieuwe intercedent Rijk aan het woord


450__450.jpgLaat ik beginnen bij het begin: de selectieochtend op het hoofdkantoor van STAN Partners BV. Het voordeel van zo’n ochtend is dat je jezelf niet hoeft te bewijzen in een uurtje tijd, maar dat je de hele ochtend met elkaar doorbrengt. Je leert het bedrijfhierdoor in korte tijd kennen. Je krijgt de gelegenheid om jezelf te presenteren en aan de hand van een casus laat je zien welke ervaring je meebrengt. De informele sfeer voelde direct goed voor mij. 

Na het tweede gesprek mocht ik beginnen als intercedent! YES!

 
“De ruimte om meer uit jezelf te halen maakt dat ik nog steeds blij ben met de keuze iets heel anders te gaan doen”Ik ben nu drie maanden aan de slag bij PDZ en heb het enorm naar mijn zin. Ik haal veel voldoening uit het koppelen van een kandidaat met de geschikte job. Bovendien zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden bij PDZ erg gunstig: je krijgt een vitaliteitsbudget, een bonusregeling en ze geven gekke feestjes.

Heb je geen relevante werkervaring als intercedent? Geen probleem! Met een inwerktraject word je stap voor stap wegwijs gemaakt binnen de organisatie en met de werkzaamheden. 

Word jij mijn nieuwe collega? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087 voor al jouw vragen. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
​Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier


 

Selectiebijeenkomst 

We geloven erin dat we elkaar echt moeten leren kennen. Alleen zo kun jij bepalen of de stap naar intercedent bij PDZ de juiste is in jouw carriere. En wij zijn heel nieuwsgierig naar jou! Daarom organiseren we met regelmaat een selectieochtend. Ben je erbij? Stuur je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie

Wij willen jou ontmoeten!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan op een van de  openstaande vacatures. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Wellicht zien wij elkaar bij de selectiebijeenkomst!

Openstaande vacatures