PDZ door de ogen van intercedent Jasper


Intercedent PDZ Jasper
Wat mijn werk leuk maakt zijn de veelzijdige taken die ik als intercedent heb. Het zorgt ervoor dat ik scherp blijf en iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen kom te staan. Hierdoor vliegt de tijd iedere werkdag weer voorbij. Deze veelzijdigheid aan taken zorgt ervoor dat er de gelegenheid is om jezelf op diverse gebieden te ontwikkelen. Hier wordt dan ook de ruimte voor geboden.
 
Als intercedent is het fijn om mensen aan een baan te helpen waar zij plezier in hebben. Want wie wil nu met tegenzin naar zijn werk?
Als ik iemand oprecht gelukkig kan maken met een passende baan, rij ik 's avonds zelf ook met een gelukkig gevoel naar huis.

‘’PDZ is als een familiebedrijf, alleen heeft niemand dezelfde achternaam’’
Ondertussen ben ik bijna twee jaar in dienst. Het begon alleen met de selectiebijeenkomst. De mensen die ik deze dag heb ontmoet zijn tot op heden werkzaam bij PDZ. De selectiebijeenkomst is naar mijn mening voor zowel PDZ als voor jou bedoeld. Het voordeel van deze dag is dat je al enigzins de sfeer van het bedrijf kunt proeven. Ook krijg je een indruk of de functie van intercedent bij PDZ iets voor jou is.
 
Onder aan de streep kan ik je vertellen over mijn goede ervaringen, maar vind ik eigenlijk dat je dat gewoon lekker zelf moet komen ervaren. Als je eens meer wilt weten over wat mijn functie inhoud, mag je mij altijd even opbellen en beantwoord ik je vragen graag.
 
Klinkt mijn verhaal jou als muziek in de oren? Neem contact op met Marjolein Kan via marjolein.kan@stan.nl of bel op 0682722087 voor al jouw vragen. Liever een appje sturen? Geen probleem!
 
​Benieuwd naar onze intercedent vacatures? Klik dan hier