Alessandra & PDZ spreken de juiste taal

Gepubliceerd: 29 november 2019, 11:52
Laatst bewerkt: 8 september 2020, 13:20

In maart startte Alessandra als administratief medewerker bij een internationaal bedrijf. Een goede match want Alessandra komt uit Italië en in de baan onderhoudt zij het contact met de Italiaanse relaties. Met de relaties waarbij het contact in het Engels verloopt, heeft zij meer moeite. Dit kwam aan het licht tijdens een evaluatiegesprek met onze vestigingsmanager Sophie, Alessandra en haar leidinggevende. 
PDZ investeert in het arbeidsfit maken en houden van onze uitzendkrachten. Het bieden van opleidingsmogelijkheden is hierbij ontzettend belangrijk.

Scholingsvouchers maken meer mogelijk

‘Om opleiden verder te stimuleren hebben we bij Doorzaam scholingsvouchers gereserveerd. Deze vouchers kunnen door uitzendkrachten ingezet worden om trainingen of opleidingen te volgen. De vouchers hebben een waarde van €500,- De uitzendkracht mag naar eigen inzicht een opleidingskeuze maken, maar deze moet wel arbeidsmarktrelevant zijn. Ook moet de opleiding/training bij een officieel erkende opleider afgenomen worden. Wij kunnen de uitzendkracht hier natuurlijk goed over adviseren. Als uitzendbureau regelen wij ook de aanmelding bij de opleider.’ aldus Kim Kulderij.

Breder inzetbaar

Ook Alessandra heeft op de valreep gebruik kunnen maken van de voucher en heeft zo 10 lessen zakelijk Engels kunnen volgen. De reguliere Engelse cursussen zijn in het Nederlands dus werd voor Alessandra een cursus op maat gemaakt door taleninstituut Zaantraining. Alessandra is zo breder inzetbaar in haar functie.

ALESSANDRA & PDZ spreken de juiste taal

Door het volgen van een cursus zakelijk Engels is Alessandra breed inzetbaar. Italiaans is haar moedertaal en daarom werd voor haar een cursus op maat gemaakt.