PDZ Uitzendbureau Utrecht

PDZ Uitzendbureau Utrecht
Ella Fitzgeraldplein 1 3543 EN Utrecht
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 030 3074002
Emailadres: utrecht@pdz.nl

Wat voor vacatures bieden we in de regio Utrecht?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je een technisch onderlegd en ben je klaar voor de volgende stap? Informeer dan naar vacatures als werkplaats monteur.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor administratief medewerker, HR assistent of orderpicker, bijvoorbeeld in de techniek.
We bieden meer vacatures in de regio Utrecht! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.


Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct op de vacature reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor jou aan het werk gaan.

Een baan in de regio Utrecht die bij je past

PDZ kijkt verder dan je opleidingen en werkervaring. We verbinden je met een baan in de regio Utrecht die bij je past. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. 

Je vindt ons in Utrecht

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Utrecht is het uitzendbureau voor Utrecht, Bodegraven, Breukelen, Culemborg, Houten, Maarssen, Mijdrecht, Nieuwegein, Soest, Vianen, Vinkeveen, Wilnis, Woerden, IJsselstein en Zeist. Je vind ons aan de het Ella Fitzgeraldplein, in het centrum van Utrecht. Het team: Stefanie Beerends, Harm Nap en Sander van Nimwegen – helpen je graag! 

Schrijf je in

Wij vinden de beste baan voor jou!

Inschrijven