PDZ Uitzendbureau voor Uitzendkrachten

PDZ voor jou

Wij verbinden mensen met een baan die past. Niet alleen bij kennis en ervaring, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. Of je nu op zoek bent naar een logistieke functie op Schiphol, een afwisselende baan als verpleegkundige in Almere of ander uitdagend werk zoekt in de buurt van Alkmaar: we helpen je graag bij het vinden van jouw baan. Dat doen we vanuit 14 vestigingen in Nederland. Elke vestiging van PDZ Uitzendbureau heeft dagelijks contact met werkgevers uit de regio. Zo hebben we altijd een goed en actueel beeld van de kansen en mogelijkheden bij jou in de buurt.

Opleiding en begeleiding
Wij maken graag werk van je ambities. Een interessante vacature in de foodsector gezien, maar je mist nog ervaring? Of wil je je specialiseren in de Zorg? In welk vakgebied je ook werk zoekt: PDZ Uitzendbureau biedt opleidingen en cursussen om je verder te brengen. Beter worden van elkaar; daar doen we ‘t voor. Want als jij je kunt ontwikkelen en happy bent met wat je doet, is dat waardevol voor jou én je werkgever! Stap gerust een keer binnen bij de vestiging in jouw regio en vraag naar de mogelijkheden.

Solliciteer direct of meld je aan
Een vacature gezien die je aanspreekt? Je kunt via onze website meteen op vacatures reageren. We koppelen je sollicitatie dan direct aan je profiel. Solliciteer je voor de eerste keer via PDZ Uitzendbureau? Dan vragen we je om je eerst nog even in te schrijven. Zodra je sollicitatie of inschrijving binnen is, nemen we contact met je op.

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en plan meteen een kennismakingsgesprek!
 
Inschrijven en kennismaken

Als eerste onze nieuwste vacatures?

  • In je mailbox
  • In de frequentie die jij wenst
  • Aansluitend op jouw zoekprofiel 

Maak een job alert aan