Menu

Werken bij

Maza

Bij Maza werk ik in een gezellig team en ben ik blij met mijn collega's!

Romeo, inpakmedewerker

Over Maza

 • Soort bedrijf
  Voedselproducent van o.a. hoemoes
 • Aantal medewerkers
  120 medewerkers
 • Standplaats
  Zaandam

Waarom werken bij Maza?

 • Goede voorwaarden
  Ploegendienst met toeslagen
 • Werk aan je toekomst
  Mogelijkheid tot een vast contract
 • Ontwikkel jezelf
  Diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden

Wist je dat...

 • Alle producten van Maza vegetarisch en de meeste ook veganistisch zijn. Daarnaast zijn alle producten halal en de meeste ook koosjer.
 • Onze collega Dirk op locatie werkt bij Maza? Hij is dus altijd bereikbaar voor jou!
 • Maza zo'n 20 jaar geleden onderdeel is geworden van familiebedrijf Hansel Salades.
 • Je diverse opleidingen en cursussen kunt volgen om nog beter te worden in jouw functie. Denk aan een opleiding tot Operator, hier leer je alle skills om zelfstandig leiding te geven aan de verpakkingslijnen. Of leer hoe je ambachtelijke hoemoes maakt tijdens een cursus ontwikkeld door Maza en PDZ!

Over Maza

Maza is één van de grootste hoemoes producenten van Europa en je vindt hun producten in bijna alle Nederlandse supermarkten. Ook produceren zij salades, sauzen en mediterrane specialiteiten. Het familiebedrijf bestaat meer dan 40 jaar en is gevestigd in Zaandam waar circa 120 mensen werkzaam zijn. Maza levert producten aan retailers, groothandels, cateraars en de industrie (maaltijd- en sandwichproducenten en maaltijdboxleveranciers).

Hansel
Maza is onderdeel van Hansel, waar ambachtelijke producten zoals schepsalades (op basis van vlees, vis, gevogelte, ei/kaas of groente), maaltijdsalades en sauzen gemaakt worden. Ze maken gebruik van kwalitatieve ingrediënten, eerlijke en pure producten, authentieke recepten en constante innovatie.

Proef de lekkernijen
Maza is ook gevestigd in de Foodhallen in Amsterdam en in het winkelcentrum in Amstelveen. Hier wordt de falafel en hoemoes voor je omgetoverd tot een lekker (lunch)gerecht. Ook hier kun jij shinen op de werkvloer! Daarnaast is er een Maza foodtruck waar je alle lekkernijen die ze produceren vers kunt proeven. Je kunt ze tegenkomen op diverse festivals en events.

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures bij Maza. Hieronder vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzendbureau.

Geen geschikte vacature gevonden?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden! 
Sluiten