Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

Vernieuwde website

Dinsdag, 01 maart 2016 02:56
Vernieuwde website

Vanaf vandaag is onze vernieuwde website de lucht in gegaan. De site heeft een moderne look & feel, in lijn met de vernieuwde huisstijl en natuurlijk het nieuwe logo. Naast dat de site mooier geworden is, zijn een aantal gebruiksfuncties nieuw ingericht. Vacatures zijn nu ook vindbaar via ‘standplaats’, waardoor kandidaten nog eenvoudiger een baan kunnen vinden.
Het presenteren van alle nieuwe functies is vervallen, daarvoor in de plaats staan nu dagelijks 9 Top vacatures uitgelicht op de homepage.
Bij het bekijken van een beschikbare vacature worden ook andere vacatures die interessant kunnen zijn getoond. Verder is de site responsive, wat betekent dat je hem zowel op een laptop, tablet als telefoon goed kunt lezen. Neem snel een kijkje!

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten