Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij zijn er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt...

Lees verder

STAN Partners top 10 FD Gazellen Award

Woensdag, 23 november 2016 09:25
STAN Partners top 10 FD Gazellen Award

STAN Partners is benoemd tot de 10 snelst groeiende bedrijven in de regio West, categorie groot. Gisteren hebben Algemeen Directeur Timo de Regt en Financieel Directeur Robert Voorneveld, namens STAN Partners de FD Gazellen Award in Amsterdam in ontvangst mogen nemen.

 

Ieder jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om voor de Award in aanmerking te komen dien je als onderneming de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. In de periode van 2013 - 2015 heeft STAN Partners, met een groot aandeel van PDZ Uitzendbureau, een omzetgroei gerealiseerd van ruim 85% en die groei zetten we ook dit jaar door.

 

Namens de directie bedanken we alle medewerkers voor hun inzet, die samen met ons hard aan dit resultaat gewerkt hebben.

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten