Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die altijd passen binnen de organisatie en bedrijfscultuur.Lokaal verbindendPDZ is opgericht in 1977, oorspronkelijk om opdrachtgevers uit de industrie- en logistieksector te helpen aan geschikte...

Lees verder

Nieuwe huisstijl en logo PDZ

Dinsdag, 01 december 2015 04:02
Nieuwe huisstijl en logo PDZ

PDZ Uitzendbureau lanceert een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De laatste jaren heeft PDZ een groei en ontwikkeling doorgemaakt en daar hoort een nieuw logo bij. Het logo is strakker en moderner met een tijdloze uitstraling.
De nieuwe slogan ‘Lokaal verbindend' versterkt de positionering als lokale speler in de regio en toont aan dat PDZ dicht op de markt zit.
De kleuren groen en rood zijn behouden, om de herkenbaarheid in de markt te waarborgen en het gevoel van waarde en vertrouwen bij klanten te scheppen.
De huisstijl is in lijn met de andere werkmaatschappijen Flexcellens, Seniorstaff en Loopbaan.nu en natuurlijk de moederorganisatie STAN Partners.

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten