Menu

Zaman & PDZ staan borg voor veiligheid

  • 11 november 2021
  • 22 juni 2022

Ik had plannen om aan de slag te gaan bij een bedrijf. Maar omdat het nog meer dan een maand zou duren voordat ik kon starten besloot ik ter overbrugging wat anders te zoeken. Zo stapte ik bij PDZ in Amsterdam Noord naar binnen om te kijken of ze mij konden helpen aan werk. Ik raakte in gesprek met Karin en had meteen een goed gevoel. Hierdoor wist ik eigenlijk dat ik voor PDZ wilde werken.

De perfecte match

Karin had namelijk de perfecte match voor mij bij Dutch Cocoa.Via PDZ kon ik de Vapro cursus volgen. Tijdens de cursus heb ik veel over veiligheid geleerd. Veel zaken pas ik nog steeds op dagelijkse basis toe tijdens mijn werk. Ik ben dan ook blij dat ik mijn Vapro diploma op zak heb.

Zaken over veiligheid die ik vanuit de Vapro cursus leerde, pas ik nog dagelijks toe in mijn werk

De toekomst

Via PDZ heb ik een lange tijd bij Dutch Cocoa gewerkt. Doordat ze tevreden waren over mijn functioneren, heeft Dutch Cocoa mij een contract geboden. Het leukste aan mijn werk is de afwisseling en de gezellige collega’s. Ik wil mij graag nog verder ontwikkelen, zo zou ik in ieder geval mijn Vapro B diploma nog willen behalen. Als ik naar de toekomst kijk, hoop ik binnen Dutch Cocoa nog verder door te groeien. 

Sluiten