Menu

Sandra & PDZ bouwen op elkaar

  • 11 november 2021
  • 22 juni 2022

Ik heb 18 jaar op kantoor gezeten bij een Expertisebureau. Daarna heb ik thuis voor onze 3 jonge kinderen gezorgd in combinatie met ons eigen transportbedrijf. Begin 2017 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ging ik op onderzoek uit. Tijdens mijn zoektocht naar een baan had ik mij ingeschreven bij PDZ. Via de website kwam ik de functie bij de Vastgoeddokter tegen. Echt een baan waarvan ik dacht: dit kan ik! Ik heb meteen gebeld met een van de intercedenten. De rest is history! 

De Vastgoeddokter

De Vastgoeddokter is een klein maar vooral heel gezellig kantoor. Het leukste aan mijn functie vind ik de afwisseling. Ik ben echt de welbekende duizendpoot: van offertes maken tot plantjes water geven, ik vind het allemaal leuk! Wat ik echt heb geleerd in mijn functie is duidelijk mijn grenzen aangeven. Daarnaast leer ik steeds beter het benutten van mijn eigen sterke punten en de kwaliteiten van mijn collega’s. Ook ben ik steeds meer thuis in het zogenaamde ‘vastgoedvak’. 

Ik leer steeds beter mijn eigen kwaliteiten te benutten

De toekomst

Over 5 jaar dan zie ik mijzelf samen met mijn wat oudere collega’s een troep jonge bouwdeskundigen aansturen die de Zaanse Vereniging van Eigenaren bouwkundig en duurzaam met raad en daad zullen bij staan. 

Sluiten