Menu

Sander & PDZ hebben het doel voor ogen

  • 11 november 2021
  • 11 november 2021

Intercedent Thomas van PDZ Zaandam benaderde mij via LinkedIn. Hij gaf aan een vacature bij Americol als Laboratorium Manager te hebben. Ik heb al meer ervaring in het laboratorium, vanuit mijn vorige werkgever. Als snel mocht ik op gesprek bij Americol. Na een uitgebreide solliciatieprocedure kreeg ik te horen dat ik de baan had. 

Het werken bij Americol bevalt mij erg goed. De sfeer op de werkvloer is heel aangenaam. Ook het contact met collega's onderling is heel gezellig. Iedereen is eigenlijk heel aardig. Ik heb mijzelf in korte tijd erg ontwikkeld. Met name met betrekking tot de regelgeving in mijn vak. Daarnaast heb ik ook geleerd over schoonmaakmiddelen en samenstellingen van bepaalde stoffen.

Mijn toekomstplannen liggen bij Americol. Mijn doel is om volwaardig laboratorium manager te worden. Ik wil nog meer kennis vergaren met betrekking tot reiningsmiddelen. Ook wil ik in de toekomst leidinggeven aan een team.

rnClient.PopUp.Close