Menu

Ramon & PDZ zijn van succes verzekerd

  • 11 november 2021
  • 22 juni 2022

Ik was begin 2019 werkzoekend en een filiaal van PDZ zit in het winkelcentrum vlak bij mijn huis. Ik ben gewoon binnengestapt. Het eerste contact voelde direct goed. En dat eigenlijk nu nog steeds. Ze hadden vrijwel direct werk voor me. Ik ben in de logistiek begonnen, maar had aangegeven dat ik graag in de verzekeringsbranche wilde werken. 

WFT Basis

PDZ heeft toen geregeld dat ik op hun kosten de WFT basis opleiding kon doen. Tijdens mijn opleiding was er een vacature bij De Onderlingen, voor adviseur binnendienst particulieren. Ondanks dat ik mijn opleiding nog niet had afgerond kon ik dankzij PDZ toch beginnen bij De Onderlingen. Dat kwam voor mij goed uit, omdat ik nu theorie en praktijk kon combineren, wat mede heeft bijgedragen aan het behalen van WFT basis en particulier. 

Zonder de praktijk vond ik de opleiding wel wat saai en een grotere uitdaging om door te zetten. De opleiding heeft me een goede basis gegeven voor mijn rol als adviseur. 

De toekomst

De klik met De Onderlingen was wederzijds, waardoor ik voortijdig ben ‘overgenomen’ door de Onderlingen. Ik heb het erg naar mijn zin, mijn werk is behoorlijk gevarieerd en ik krijg de ruimte om te ontplooien. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is het directe contact met klanten.  Het is een leuk bedrijf met fijne collega’s. Inmiddels ben ik ruim een jaar werkzaam als adviseur. Ik zie mezelf de komende jaren nog bij De Onderlingen werken. Er zijn genoeg uitdagingen voor mij in de nabije toekomst. 

De klik was wederzijds, waardoor ik voortijdig ben overgenomen door De Onderlingen
Sluiten