Menu

Paul & PDZ maken het mogelijk

  • 12 november 2021
  • 22 juni 2022

Een werkgeversverklaring zegt niks over of iemand in de toekomst ook in staat is vergelijkbaar inkomen te verkrijgen en dat is juist hetgeen banken willen weten als ze een hypotheek verstrekken.

Zicht op kansen

De perspectiefverklaring geeft zicht op de kansen van een uitzendkracht om in de toekomst vergelijkbaar of hoger inkomen te krijgen dan nu. Juist omdat het zich richt op de toekomst kunnen uitzendkrachten hiermee wel een hypotheek aanvragen.

Register van Stichting Perspectiefverklaring

Niet ieder uitzendbureau mag de perspectiefverklaring uitgeven. Hiervoor dient een uitzendbureau opgenomen te zijn in het Register van Stichting Perspectiefverklaring en te voldoen aan bepaalde eisen. PDZ Uitzendbureau staat sinds begin 2018 in dit register en was daarmee een voorloper in de branche.


Zonder de perspectiefverklaring had hij geen hypotheek kunnen krijgen.


Paul werkt al lang met plezier voor PDZ en dat doet hij naar ieders volle tevredenheid. Zonder de perspectiefverklaring had hij geen hypotheek kunnen krijgen. Nu is hij samen met zijn vriendin de trotse eigenaar van een eengezinswoning in Zaandam.

'Als PDZ Uitzendbureau voelen wij ons verbonden met onze uitzendkrachten. Deze verbondenheid stopt voor ons niet bij het vinden van passend werk. De perspectiefverklaring past daarom perfect in de dienstverlening waar PDZ voor staat', aldus perspectief taxateur Monique Cottaar.

Sluiten