Menu

Fiege & PDZ maken ruimte voor verbetering

  • 11 november 2021
  • 22 juni 2022

Zo ook bij onze opdrachtgever Fiege. Bij deze logisieke klant kunnen wij klemtruckchauffeurs plaatsen. Deze kandidaten zijn moeilijk te vinden in de markt en daarom kijken wij samen naar de beste oplossing om deze vacature in te vullen.

Evalueren met de opdrachtgever

Waarom is het belangrijk om te evalueren met de opdrachtgever? Tijdens deze gesprekken komen wij er als uitzendbureau achter wat de specifieke wensen zijn van de opdrachtgever. Aangezien de markt voor klemtruckchauffeurs laag is, moeten wij schakelen naar een andere oplossing. Momenteel hebben wij 10 uitzendkrachten werken bij Fiege. In deze evaluatiegesprekken bespreken wij hoe de kandidaten op een zo plezierige en efficient mogelijke manier te werk kunnen gaan. 

Evalueren met de kandidaten 

Waarom is het goed om met de kandidaten te evalueren? Samen kijken wij naar de meerwaarde van een kandidaat. Wanneer is de kandidaat tevreden en heeft hij plezier in zijn/haar werk. Ook bespreken wij hier de terugkoppeling die wij krijgen vanuit de opdrachtgever. Zo vindt er een goede samenwerking plaats tussen alle partijen.

PDZ en evalueren

Voor ons is evalueren erg belangrijk voor een goede samenwerking met de opdrachtgevers en de kandidaten. Tijdens deze gesprekken leer je elkaar persoonlijker kennen en kom je er achter wat de behoeftes en wensen zijn van alle partijen. 

Sluiten