Menu

Cinthia & PDZ regelen het vast goed

  • 11 november 2021
  • 22 juni 2022

Via Indeed kwam ik in contact met Marlies van PDZ Hoofddorp voor een kennismakingsgesprek.

Skymark Property Management

Ik werk nog vrij kort bij Skymark dus ik kan hier nog veel leren. Property management is nieuw voor mij, dus ik leer elke dag iets bij. Het leukste aan mijn functie vind ik dat ik veel op kantoor kan regelen voor mijn collega's die afspraken buiten de deur hebben. Het is fijn als zij bijvoorbeeld om 14.00 uur terugkomen op kantoor, ze niet al het werk wat is blijven liggen die ochtend nog moeten doen. Ik heb dan al het e.e.a. voor ze kunnen oppakken. Vooral het 'laat mij dat maar doen', of 'dat pak ik wel op' en dus taken uit handen nemen vind ik erg leuk om te doen.  

Snel schakelen

Ik heb het erg naar mijn zin bij Skymark en ik word vrijgelaten in mijn functie. Vooral het geregel en het contact met mensen vind ik leuk. Omdat wij het beheer doen van panden is het belangrijk om snel op klachten in te springen en zorgen dat het direct wordt opgelost. Mijn collega's weten als ze mij iets vragen, ik dit ook gelijk oppak. Ik heb bijvoorbeeld weleens in een bedrijf gewerkt waar ik 3x iets moest vragen en dan was het nog steeds niet gedaan. Dat vond ik zelf zo irritant. Nu heb ik dit zelf in de hand! 

De toekomst

Waar ik mezelf over 5 jaar zie? Dat vind ik moeilijk. Ik kijk eigenlijk niet zover vooruit, maar leef meer in het nu. Ik heb nooit de ambitie gehad om bijvoorbeeld manager te worden ofzo: als het werk maar leuk blijft. Het allerbelangrijkste in een baan vind ik dat je met plezier naar je werk gaat, je jezelf kan zijn en dat je jezelf kunt blijft ontwikkelen. 

Sluiten