Soort bedrijf Bouw groothandel
Aantal medewerkers 21.000 medewerkers
Standplaats Zaandam

Waarom werken bij Hornbach?

 • De grootste bouw groothandels van Nederland
 • Diverse cursussen en opleidingen mogelijk
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Kans op overname door Hornbach

De Hornbach is al vanaf 1968 een familiebedrijf. Met haar werknemers steven zij op de nummer 1 projectbouwmarkt zijn. 

In de vestigingen van Hornbach van mega-formaat bieden zij veel keuze aan artikelen, dit zijn er meer dan 120.000. Voor elk project in huis, kun je bij de Hornbach terecht voor het materiaal. 

Naast de kwaliteit, maakt de Hornbach zich sterk voor een zo laag mogelijke prijs. Geen kortingsacties, voordeeltjes of spaaracties. De prijs is 365 dagen per jaar op het hele assortiment zo goedkoop mogelijk. Als een artikel elders toch goedkoper is, dan krijg je 10% extra korting voor de tip. 

Hornbach is een echt familiebedrijf nog en dit merk je ook aan de sfeer als je hier werkzaam bent. De sfeer is heel gemoedelijk maar iedereen is wel enorm gedreven om iedere dag weer een mooi resultaat met elkaar neer te zetten. Er werken veel specialisten met veel productkennis, dit maakt dat de werknemers trots zijn om bij Hornbach te werken. Het is mooi om te zien dat iedereen in dezelfde outfit loopt omdat iedereen gelijk is bij de Hornbach. 

Persoonlijke ontwikkeling

Er werken medewerkers met diverse opleidingsniveaus. De medewerkers krijgen de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Niet alleen om hun vakkennis op peil te houden, maar ook voor je eigen ontwikkeling. Naast metaal worden jullie ook lichamelijk verzorgd. In alle vestigingen worden gezonde maaltijden aangeboden en krijg je tweejaarlijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een preventief medisch onderzoek. Zij kunnen, geheel vrijwillig en anoniem, een volledige check-up laten uitvoeren.


Wist je dat...

 

 • jij zowel bij Hornbach aan de slag kunt in diverse functies van vulploegmedewerker tot bedrijfsleider?
 • Hornbach talentontwikkeling erg belangrijk vindt. Zo is het mogelijk om door te groeien van medewerker kassa naar de servicebalie of van orderpicker naar heftruckmedewerker.
 • Hornbach staat altijd ervoor open om te kijken naar de doorgroeimogelijkheden. Mocht daar een opleiding of cursus voor nodig zijn dan helpt PDZ Uitzendbureau hier bij om dit te kunnen faciliteren.
 • Als je werkzaam bent bij Hornbach je kans maakt op een contract na een half jaar tot een jaar fulltime gewerkt te hebben.
 • Er zowel fulltime als parttime functies zijn bij de Hornbach.
 • Je op zondag 200% toeslag over het bruto uurloon verdiend
 • De winkels van Hornbach zijn goed te bereiken met de auto en parkeren is gratis op het terrein van Hornbach. De winkels zijn ook goed per OV te bereiken.
  .

Actuele vacatures bij Hornbach

Staat jouw vacature er niet bij?

PDZ heeft doorlopend vacatures bij Hornbach. Hierboven vind je de actuele vacatures. Zie je nu geen (passende) vacature? Klik op de knop hieronder en plan direct je kennismakingsgesprek met een intercedent van PDZ Uitzendbureau. Dan bekijken we samen welke vacature bij jou past.

Inschrijven en kennismaken