Soort bedrijf Zorginstelling
Aantal medewerkers 1.300 medewerkers
Standplaats Amsterdam

Waarom werken bij GGD Amsterdam?

  • De grootste geneeskundige dienst van Nederland
  • Werken in de culturele hoofdstad van ons land
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Kans op overname door GGD

Wist je dat...

... GGD de grootste en oudste geneeskundige dienst van Nederland is. Als je bij wilt dragen aan de volksgezondheid in Nederland ben je dus op het juiste adres.

...Je bij GGD diverse opleidingen en cursussen kunt volgen om nog beter te worden in je werk.
 

Mees over het werken bij GGD

medewerker bron- en contactonderzoek 

Een tijdje geleden ben ik begonnen als bron en contactonderzoeker bij de GGD en dat bevalt mij uitstekend. Ik ben meteen goed ingewerkt en hierdoor kon ik ook meteen aan de slag. Je collega’s kan je alles vragen en daarnaast is het ook nog eens gezellig. Het werk zelf bestaat uit veel afwisselende telefoongesprekken die elk wat anders op tafel brengen om over na te denken. In elke situatie moet je weer anders handelen. En door de complexiteit komt het weleens voor dat je een uur lang met iemand belt. 

Het werk geeft mij altijd voldoening. Naast het helpen van de mensen die je aan de lijn hebt, ben je ook bezig om Nederland te helpen. Het geeft mij het gevoel dat ik ergens voor werk wat op dit moment het meest nodig is. Ik ben blij dat ik hier mijn plekje heb gevonden.
medewerker contactonderzoek ggd

Vacatures

PDZ heeft doorlopend vacatures bij GGD. Hierboven vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzenbureau.

Inschrijven en kennismaken