Soort bedrijf Producent hummus & falafel
Aantal medewerkers 160 medewerkers
Standplaats Zaandam

Waarom werken bij Maza

  • Ploegendiensten met toeslagen
  • Mogelijkheid tot een vast contract 
  • Diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden

Wist je dat...

  • Alle producten van MAZA vegetarisch en de meeste ook veganistisch zijn. Daarnaast zijn alle producten halal en de meeste ook koosjer. De lekkernijen van MAZA zijn dus geschikt voor iedereen!
  • Onze collega Dirk op locatie werkt bij MAZA? Hij is dus altijd bereikbaar voor jou!
  • MAZA zo'n 20 jaar geleden onderdeel is geworden van familiebedrijf Hansel Salades.
  • Er MAZA foodtrucks zijn waar je alle lekkernijen die ze produceren vers kunt proeven, je kunt ze tegenkomen op diverse festivals in de zomer.
  • MAZA ook is gevestigd in de Foodhallen in Amsterdam en in het winkelcentrum in Amstelveen. Hier wordt de falafel en hummus voor je omgetoverd tot een lekker (lunch)gerecht. Ook hier kun jij shinen op de werkvloer!
  • Je diverse opleidingen en cursussen kunt volgen om nog beter te worden in jouw functie. Denk aan een opleiding tot Operator, hier leer je alle skills om zelfstandig leiding te geven aan de verpakkingslijnen. Of leer hoe je ambachtelijke hummus maakt tijdens een cursus ontwikkeld door MAZA en PDZ!

Omscholen tot productiekok bij Maza?

Wil jij je laten omscholen tot productiekok? PDZ organiseerd samen met MAZA een cursus tot productiekok. Tijdens deze cursus die gegeven wordt in de leskeuken van het Horeca Vakcollege gaan de cursisten het eindproduct, Humus maken. Dit wordt geheel zelfstandig geproduceerd zonder het gebruik van grote machines en halffabricaten. Er wordt informatie gegeven over de geschiedenis van de bedrijven, warenkennis, bereidingstechnieken en uitgebreide training omtrent HACCP (Voedselveiligheid). De cursus bestaat uit praktijkdagen en E-learning.

Neem contact op met Anieke Olszewski voor meer informatie via anieke.olszewski@pdz.nl of via 075 650 10 65. 

Vacatures bij MAZA

Schrijf je in

PDZ heeft doorlopend vacatures bij MAZA. Hierboven vind je de actuele vacatures. Nu geen (passende) vacature? Maak gebruik van onze open inschrijving en plan direct je kennismakingsgesprek met de intercedenten van PDZ Uitzenbureau.

Inschrijven en kennismaken

Kandidaten vertellen

Mohsen Taheri begon zijn carrière als grafisch ontwerper, werkte daarna als operator ‘hier en daar’ en gaf vervolgens Engelse les in Aziatische landen. Drie jaar lang in China, Taiwan en de Filipijnen, totdat de coronacrisis uitbrak. "Ik zou in maart beginnen op een school in Thailand, maar dat liep anders.’’ Terug in Nederland heeft hij het naar zijn zin bij Maza. "ik begon met inpakken, maar toen ik mijn werk goed uitvoerde, werd ik al snel het aanspreekpunt. Vervolgens ben ik de productie in gegaan en sinds twee weken ben ik operator. Ik zie erop toe dat alles netjes wordt verpakt en bij de juiste klant terechtkomt. Voor nu is het perfect; het is een goede baan en het salaris gaat snel omhoog.’’

Lees het verhaal van Mohsen op nationalevacaturebank.nl