PDZ Uitzendbureau Zaandam

PDZ Uitzendbureau Zaandam
Rustenburg 104 1506 AZ Zaandam
Telefoonnummer: 075 6501065
Emailadres: zaandam@pdz.nl

Wat voor vacatures bieden we in de regio Zaandam?

PDZ Uitzendbureau Zaandam is ruim 30 jaar geleden begonnen als eerste vestiging van PDZ en heeft inmiddels een groot netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Veel van onze klanten bieden werk in de voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Zaandam, waaronder Koog aan de Zaan, Oostzaan, Westzaan en Zaandijk.

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je cijfermatig onderlegd en goed met computers? Informeer dan naar vacatures als hoofd administratie.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, administratief medewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie.
We bieden meer vacatures in de regio Zaandam! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.


Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct op de vacature reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor jou aan het werk gaan.

Een baan in de regio Zaandam die bij je past

PDZ kijkt verder dan je opleidingen en werkervaring. We verbinden je met een baan in de regio Zaandam die bij je past. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet. 

Je vindt ons in Zaandam

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen: PDZ Uitzendbureau Zaandam vind je aan de Rustenburg, in het centrum van Zaandam. Het team: Sophie Peijnenburg, Dirk ten Wolde, Marjolein Kan, Thomas Kenter, Igor Hartmans, Roos wijngaard, Ramon de Graaf en Rijk den Ouden staan voor je klaar. 

Afwisselend werk met urengarantie

****vacaturealert****

Wil je ervaring in productiewerk opdoen bij meerdere opdrachtgevers? Pak je kans!
 
  • Full- of parttime werk
  • Bij verschillende opdrachtgevers
  • Met urengarantie
Meer informatie en direct solliciteren
 

Schrijf je in

Wij verbinden je met een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Elke dag spreken wij werkgevers in jouw regio. Grote kans dat we binnenkort jouw droombaan kunnen aanbieden. Schrijf je in en wij gaan voor jou op zoek!
 
Ja, ik wil me inschrijven