PDZ Uitzendbureau Hoofddorp

PDZ Uitzendbureau Hoofddorp
Concourslaan 32 2132 DK Hoofddorp
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 023 5658902
Emailadres: hoofddorp@pdz.nl
PDZ voor de vacatures in Hoofddorp e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

In Hoofddorp bieden wij vooral banen in de productie, logistiek en transport. Van de vacature assemblage medewerker tot monteur en van vacature productiemedewerker tot lijnoperator: je vindt het bij PDZ Uitzendbureau Hoofddorp Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op! Of ga aan de slag in de administratie als administratief medewerker, backoffice medewerker of receptionist.

Door de gunstige ligging van Hoofddorp komen er bij ons regelmatig vacatures binnen voor werk op Schiphol.
Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan wij voor jou aan het werk. Vanuit Hoofddorp of een van de 13 andere vestigingen in de omgeving.

Je vindt ons in Hoofddorp

Wil je werken in Hoofddorp, Aalsmeer, Mijdrecht, Nieuw-Vennep en omgeving? Dan is PDZ Uitzendbureau Hoofddorp het uitzendbureau voor jou! Of je tijdelijk aan de slag wilt of voor langere tijd: wij helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Het team van PDZ Uitzendbureau Hoofddorp bestaat uit: Marlies de Back, Marloes Haarsma, Ruben Zweistra en Noor Boneschansker. Zij gaan graag met je in gesprek.  

Schrijf je in

Wij vinden de beste baan voor jou!

Inschrijven