PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard

PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard
Stationsplein 37 1703 WD Heerhugowaard
Routebeschrijving Routebeschrijving
Telefoonnummer: 072 5717111
Emailadres: heerhugowaard@pdz.nl
PDZ voor de vacatures in Heerhugowaard e.o.

Wij kijken verder dan je CV en verbinden je met een baan die bij je past. Niet alleen bij je kennis, maar ook bij wat je ambieert. Want je hebt pas echt plezier in je werk als je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat voor vacatures bieden we?

We bieden vacatures in 6 vakgebieden dus mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

In de kop van Noord-Holland bieden wij vooral banen in de timmerindustrie, voedingsmiddelenindustrie en de houtsector. Van de vacature assemblage medewerker tot monteur en van vacature productiemedewerker tot lijnoperator: je vindt het bij PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op! Of ga aan de slag in de administratie als administratief medewerker of receptionist.

Ook hebben we vacatures in de commerciĆ«le sector, zoals intercedent, accountmanager of commercieel medewerker. 
Maar we bieden meer vacatures! In de zorg, productie, horeca, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en office functies. Bekijk alle vacatures.

Solliciteren of je inschrijven

Heb je een interessante vacature gezien? Online kun je direct reageren. Staat er nu niets voor je bij? Dagelijks hebben we contact met werkgevers in de regio. Schrijf je online in en voeg je cv en motivatie toe. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan wij voor jou aan het werk. Vanuit Heerhugowaard of een van de 13 andere vestigingen in de omgeving.

Je vindt ons in Heerhugowaard

Wil je werken in Heerhugowaard, Broek op Langedijk of Warmenhuizen en omgeving? Dan is PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard het uitzendbureau voor jou! Of je tijdelijk aan de slag wilt of voor langere tijd: wij helpen je graag verder. Het team van PDZ Uitzendbureau Heerhugowaard bestaat uit Femke Hofman, Esther Klappe, Linda IJdel, Hidde Ebels, Jimi Kooge en Mike Stam. Wij zitten klaar om jou aan een leuke nieuwe baan te helpen!  

Schrijf je in

Wij vinden de beste baan voor jou!

Inschrijven